Cum pot schimba titlul website-ului fara a scadea din google? Stiu ca dac ail schimbi cazi, am patit acest lucru.
Cum pot schimba titlul website-ului fara a scadea din google? Stiu ca dac ail schimbi cazi, am patit acest lucru.
cazi pentru ca lui google nu ii plac modificarile. dar daca modifici cum trebuie scazi dupa care revii.
Ultima modificare făcută de Krm; 12th October 2010 la 23:07.
Toate drumurile duc la Targoviste
Depinde ce modificari faci. Asta e foarte important. Daca scoti keywordul din titlu, e normal sa cazi, de exemplu![]()
Nu am inteles.
De ce sa schimbi titlul daca ai deja pozitii ok?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
pt ca intodeauna se poate si mai bine, nu?
@robi09, bineinteles o sa te afecteze cel mai putin daca pastrezi densitatea, pozitia cuvintului cheie in titlu, asta daca vrei sa schimbi poate doar formularea ca sa fie mai atragatoare pt vizitatori,
SocotestiE greu sa ne dam cu parerea pe o chestie generala, insa teoretic daca-l schimbi sunt exact 2 variante: scazi sau urci (ar fi a treia, cea in care iti mentii pozitia). Daca ne-ai spune exact ce anume vrei sa schimbi, ce pozitii ai acum, bla bla... poate ai putea primi raspunsuri concrete. E ca si cum ai intreba: ploua maine sau nu? pe cineva care nu are acces la nimic de unde sa se informeze.
Acum depinde si ce schimbare faci. Daca doar inlaturi un cuvant (mai de umplutura sa zicem) sau doar adaugi un kw in plus nu ar tb sa ai parte de fluctuatii f mari. Pana la urma o fi titlul un factor important, dar e coroborat cu altii (iar daca ramai in parametrii respectivi, n-ar tb sa fie probleme).
Insa daca vrei sa schimbi total titlul unui site, asteapta-te la ce-i mai rau.
Eu vreau sa mai adaug cateva cuvinte cheie in titlu, deci titlul ramane actual pentru ca am pozitii foarte bune. Daca mai adaug inca 2-3 cuvinte cheie in plus scad?
Presupun ca, daca nu depasesti numarul optim de caractere ale titlului, si adaugi cuvintele noi dupa cuvintele cheie actuale nu ar trebui sa fie rau. Dar in cazul lui Google nu exista garantii. Intamplator si eu am facut o schimbare de genul asta, am mutat un cuvant cheie din pozitia 2 in pozitia 1 in titlu, si acum sunt pe pozitia 3, dar pot fi si alti factori care au influentat pozitia, poate concurentul a facut ceva mai bun decat mine.
Uneori o scadere poate sa nu fie nici din vina mea si nici a google, ci a concurentei, care se presupune ca munceste si nu doarme
Ultima modificare făcută de lovelife; 13th October 2010 la 15:17.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)