Multumesc de sfaturi!
Cateva intrebari: Afecteaza cu ceva repetarea de maxim 4 ori un cuvant in titlu?
Rau de tot chiar.
Nu am stiut de acest lucru, cu ce poate afecta acest lucru website-ul? Am un site in care se repeta cuvantul "dj" de 8 ori in titlu "Comunitate Dj - Forum Dj - Tutoriale DJ - Aparatura DJ - Echipament Dj - Evenimente Romania - Pioneer Dj - Trance Romania - Set-uri Dj - Stiri Dj" - e foarte rau nu?
Lol, pai title-ul e enorm. E prea mare si incearca sa fie un titlu, nu niste keywords. (numai ca in loc de virgule ai pus "-").
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Adica faci un titlu relevant la pagina, respectiv comunitate dj
Folosesti "forum dj" pt pagina cu forum, "tutoriale dj" la tutoriale...
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Eu folosesc propozitii inteligibile, sa fie cat mai natural, o insiruire de cuvinte cheie da prost, afecteaza si CTR
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am facut si eu o schimbare de genul asta acum 3 zile de la "Anunturi Gratuite, Anunturi Online, Anunturi Online Gratuite, masini de vanzare, Anunt, Anunturi, Adauga Anunt | Chelios NET" in "Anunturi Gratuite, Anunturi Online Gratuite | Chelios NET" si se pare ca nu a fost de bineam scazut o pagina si continua sa scada pentru 'Anunturi gratuite' si 3-5 pozitii pentru 'Anunturi online gratuite'
Aveti idee la ce sa ma astept ? ar trebui sa pun titlu`ul la loc ?
Va Multumesc pentru sfaturi!
E o perioada cu multe schimbari in algoritmul google, nu recomand sa faci schimbari ca nu se stie apoi de unde este buba. Oricum titlul asta al tau nu prea are cum sa fie bun. Parerea mea
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)