Am si eu unul in semnatura, nu prea vechi si care mai are nevoie inca de destule retusuri. Dar accepta articole(si sugestii de inbunatatire).
Ursutule, sunt cu ochii pe articolul pus la tine: Camere de supraveghere performante online
De vazut cati mentin linkurile targetate in articol si specifica in tos ca va ramane nemodificat.
Acum fac inscrireri in directoare web, ocazie cu care notez si zonele de "adauga articol" (alaturi de link).
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Incearca:
Director Articole - Articole.org
Comunicate de Presa - ComunicateDePresa.org
in articole.org am pus deja. urmeaza si comunicate de presa.ms
@cristi hai sa fim serios cat timp iti ia sa scrii un articol calumea - cu cap si coada si sa fie si SEO (keep good keyword density) sa fie si pe calumea gandit si mai ales sa treaca copyscape-ul .. si cat trafic si expunere iti aduce ... acum in ziua de azi = 0 .. acum 4 ani erau ceva acum s-au dus la apa ... mai bine fac un lens si m-am scos este si SEO adresa si targetat si pot sa ii aduc si cateva sute de IBL-uri si imi ofera o expunere mai mare ... decat un articol ... parerea mea ..![]()
esti gigi becali cu 2 euro ... eu am un indian care imi ia $0,70 pe 400 de cuvinte/1 articol in engleza pe orice nisa .. copyscape si SEO cu tot ... s-au dus vremurile in care cereai pe un articol cativa euroi acolo de un pizza ...
Incredibleeee India ...
Ultima modificare făcută de Vargau; 11th April 2011 la 11:42. Motiv: ca port ochelari degeaba
@Vargau imi imprumuti si mie indianul tau?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)