Salut! Am citit tot ce s-a scris in thread-ul acesta, dar tot as avea nevoie de niste sfaturi de la voi: am o idee de site care va avea si o componenta de e-commerce (nu vrea sa dau mai multe detalii pana nu il pun "pe picioare"); ideea de baza este ca se va adresa strainilor (exclus clienti romani, nu pentru ca nu vreau sa le vand ci pentru ca nu ar avea nevoie de produs) si as vrea sa stiu care ar fi cea mai buna solutie: shopping cart free (gen osCommerce) + procesor de plati gen MoneyBookers? Credeti ca ar functiona? Sau un procesor de plati roman, gen procesor.ro (dar am inteles ca ar avea comisioane destul de mari)? Ideea e ca nu va fi un price per unit mare la produs, asa ca daca mai dau si un comision gras altora muncesc degeaba...Chestia e ca nu stiu foarte multe despre setting up an e-commerce site (m-am axat pe alte domenii de invatare pana acum) si daca mi-ar putea explica cineva care ar fi pasii consecutivi ce ar trebui urmati in lansarea unui astfel de business, i-as fi tare recunoscator. Tnx in advance for your opinions on the subject.