Felicitari! Nu am auzit in viata mea de expeditii prin posta cu maxim 2% retururi la un magazin online. Never/ever! In cazul asta cred ca este o neintelegere, chiar si dublarea lor este foarte ok, procentual vorbind, nu este motiv de ingrijorare. Eu ajunsesem la 30% expeditii nelivrate si am renuntat la posta, de asemenea, cu cei cu care am discutat, aveau undeva intre 8 si 15% comenzi nelivrate/neridicate prin posta, versus 1-5% prin curier.
in jur de 1kg, cu ramburs 100 lei in cont = 14.5 lei cu tva inclus. Da, pun produsele in punga si o sigilez, daca nu vinzi produse fragile, e f ok.
Later edit: detaliez: eu am cerut oferta pentru colete de pana in 1kg, cu ramburs de 100 lei, pretul oferit a fost de 14.5 lei, plus : email si sms trimis automat catre client, livrare in orice localitate din tara, fara extra km, banutii se intorc in cont in 24-48h de la livrare si am stabilit o preluare mai tarzie ( 19.30 ) de la sediul nostru.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 4th June 2014 la 00:30.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)