Curierat 100%
am renuntat de 2 ani la posta.
Nu imi permiteam sa stau la cozile infernale d ela posta si sa incasez peste 30 de zile.
Tine foarte mult de nisa returul. Pe partea medicala nu am NICI macar un colet returnat pe an. Pai tremura sa le vina mai repede coletul ca au nevoie urgent de el. cum am abordat o nisa mai de moft, deja au mai aparut cateva retururi.
@Cristian Legat de tarife asa, ai dreptate, la volume poti negocia, insa unde ai gasit curier care sa livreze in TOATE localitatile din tara? Stiam doar de tnt ca au o retea pe baza postei romane si nu existau localitati neacoperite..In rest au destule localitati fara acoperire. nu ma lovesc de asta dar sunt pe zone clasate.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
multumesc, dar nu GLS, sunt certat cu cei de la vanzari, pe fata. Mi au facut niste faze urate legate de oferte. si au perseverat timp de 2ani. nu m mai vrut sa lucrez apoi cu ei , chiar daca m au curtat. sunt fript cu 2 firme de la care nu mi am recuperat banii, suflu acum si in iaurt. GLS nu au statutul de curierat rapid ci de transportator acoperind toata tara dar in termene apropiate de posta romana.
Nu am idee ce se intampla la vanzari, dar in perioada in care am lucrat cu ei, livrau 75% din colete a doua zi, ceea ce era foarte ok.
Pentru mine nu este bine asa..25% dintre colete sa nu le livreze in 24 de ore...BRRRR - IMI PIERD CLIENTII. De exemplu cargusul are la mine o rata de intarziere cam de 5-10 % si ii tin din scurt. Am clinici care nu vor sa invete meserie si daca nu isi primesc produsele a doaua zi nu mai instrumentar pentru clienti. Ei stiu ca trebuie sa primeasca in 24 de ore si pe asta se bazeaza.... Restul e factura mea telefonica cu serviciile de curierat ca sa ajunga la timp coletele.
are cargus 5-10% intarziere, dar pe orase. Gls avea 25% livrare in 48h prin sate ratacite pe coclauri, ceea ce e decent...
Poti face contract avantajos cu Bookurier daca iti ridica din Bucuresti, daca esti din provincie nu au cum, ei colaboreaza cu GLS si Cargus.
NU stiu nici un magazin din sute de colaboratori ,care sa mai colaboreze cu Gls.NU intru in detalii cate colete se fura se pierd etc..si livrari in 2-3-4 zile in ORASE.
CA de obicei printre cei mai scumpi fanu urgentu alias cargus pe departe cei mai buni din Romania putin mai scumpi.Dar daca ai un magazin de calitate si serviciile trebuie sa fie de calitate,fara intarzieri fara probleme.COletele ajunse la timp sau in timp scurt te vor promova automat.Clienti care le ajugne in 2 zile deja te suna e problema.Sa nu mai zic de posta,pentru un magazin online nici nu se pune discutia la cat de comod si grabit si stresat e romanu.Vrei serviciu de calitate plateste este valabil in ORice DOMENIU.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
15.000 lei amenda si dispozitia de a inchide hambaru.
Comunicat de presa 09.07.2014
Sunt curios daca vor fi urmarite si magazinele care au oferit ilegal datele clientilor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)