Am incercat cu ceva timp in urma, dar am fost refuzat...
am cautat mailul iata raspunsul:
"Deşi suntem într-o continuă căutare de noi editori, regret să vă informez că nu putem accepta cererea dumneavoastră, în momentul de faţă, deoarece site-urile pe care le-aţi inclus nu sunt adecvate acestei categorii - de exemplu ..."
mi-am dorit si inca imi doresc, deoarce consider ca timpul imi permite, cum unii spun ca blogul personal este un moft asa pot spune si eu despre "editor dmoz"
Tin sa specific ca m-a apucat ora 6 dimineata si am cam completat aiurea siturile propuse ... deci am fost refuzat pe corect.
Ma bucur ca ai raspuns !
Eu cred ca topicuri de genul asta si articole precum cele scrise de mine pe blog ajuta la intelegerea mecanismului de functionare a directorului DMOz , mecanism care se bazeaza pe contributii voluntare de editare a site-urilor inscrise in director !
Butelie, eu zic ca nu merita sa dai 500 de RON doar sa iti apara site-ul in DMOZ. Ca te baneaza Google pentru link buying![]()
Eu nu doresc sa fiu editor DMOZ deoarece sunt prost si consider ca e profund incorect sa-ti judeci propriul site cu obiectivitate si apoi pe ale altora .
Daca s-ar putea , ar insemna ca Gigi Becali ar putea fi arbitru in meciurile Stelei alte echipe .
Si el ar incerca sa fie obiectiv , si el ar avea regulament ba chiar si observatori care sa-l traga de raspundere daca nu ar fi obiectiv.
In concluzie sunt atat de prost incat nu as introduce ( era sa zic accepta ) propriul site in director chiar daca site-ul ar indeplini conditiiile prevazute de regulament .
Cu aceste observatii consider ca subiectul din punctul meu de vedere e inchis .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)