Misu trebuie sa te contrazic, pe ici, pe colo, prin partile esentiale... Pai daca vine unu' si spune ca e bine sa pui cat mai multe money keywords in ancora backlink-urilor, nu ai ce sa dezbati. Trebuie sa vina cineva, ca Tom, sa le sparga dintii, pentru ca altfel prostia ramane scrisa si altii se pot lua dupa ea. Nu poti lasa aberatii pe forum, este periculos. Eu chiar m-am bucurat cand am intrat pe acest forum, ca nu se lasa loc dezbaterilor inutile sau sterile si ca sunt penalizate, macar verbal, ineptiile. SEO nu este o problema de opinie, ca sa-i lasi pe unii sa bata campii.
Aaa! Daca vine unul cu dovezi, care contrazice o chestiune bine cunoscuta, atunci este altceva. Daca vine maine RedHat si ne arata ca go0gle nu mai penalizeaza excesul de cuvinte cheie in ancora backlink-urilor, daca ai peste o mie de linkuri din root, atunci jos palaria. Dar, doar pe vorbe... mai bine lipsa.
Nu le mai plangeti atata de mila celor noi veniti. Unii se vor adapta si vor invata, altii nu. Paguba in ciuperci. Cine vrea sa invete plateste acest mic pret din orgoliul personal, cheltuie timp, citind forumul, intra in discutii, isi face prieteni... Asta este viata pe un forum.

Răspunde cu citat