Rezultate 1 la 10 din 43

Subiect: Forumul Seopedia - incotro?

Afișare hibrid

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    ...
    Utilizatorii experimentati au si ei o problema. In ultima perioada au fost prezenti mai mult pentru a taxa greselile celorlalti. Mai mult, descurajeaza dezbaterea taxand orice afirmatie facuta de un alt utilizator. Lasati oamenii sa dezbata, sa-si spuna parerea, etc, mai usor cu negativele pentru discutiile la subiect. Nu trebuie sa fii guru SEO pentru a ajuta un nou venit. Dar dupa ce iti iei doua trei negative de la utilizatori puternici preferi sa stai in banca ta, nu mai postezi de frica. Ori te ia la bascalie, ori te fac cu ou si cu otet, ori te inrosesc de negative...
    Misu trebuie sa te contrazic, pe ici, pe colo, prin partile esentiale... Pai daca vine unu' si spune ca e bine sa pui cat mai multe money keywords in ancora backlink-urilor, nu ai ce sa dezbati. Trebuie sa vina cineva, ca Tom, sa le sparga dintii, pentru ca altfel prostia ramane scrisa si altii se pot lua dupa ea. Nu poti lasa aberatii pe forum, este periculos. Eu chiar m-am bucurat cand am intrat pe acest forum, ca nu se lasa loc dezbaterilor inutile sau sterile si ca sunt penalizate, macar verbal, ineptiile. SEO nu este o problema de opinie, ca sa-i lasi pe unii sa bata campii.

Aaa! Daca vine unul cu dovezi, care contrazice o chestiune bine cunoscuta, atunci este altceva. Daca vine maine RedHat si ne arata ca go0gle nu mai penalizeaza excesul de cuvinte cheie in ancora backlink-urilor, daca ai peste o mie de linkuri din root, atunci jos palaria. Dar, doar pe vorbe... mai bine lipsa.

Nu le mai plangeti atata de mila celor noi veniti. Unii se vor adapta si vor invata, altii nu. Paguba in ciuperci. Cine vrea sa invete plateste acest mic pret din orgoliul personal, cheltuie timp, citind forumul, intra in discutii, isi face prieteni... Asta este viata pe un forum.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Cine vrea sa invete plateste acest mic pret din orgoliul personal...
    Nici macar nu trebuie sa plateasca cineva acest pret. Nu crerd ca cineva care a venit cu bun simt si decenta pe forum a fost "taxat". Din ce vad, sunt taxate doar ineptiille. Daca omu nu se prinde ca sunt ineptii, e problema lui.

Imi imaginez cum ar fi sunat intrebarea aia cu "cat costa un seo" sincer asa, fara figuri:
    - dom'le am venit pe forum pentru ca habar n-am, sunt zero barat la acest domeniu, de unde sa incep? e bine sa platesc pe cineva sau sa invat eu... etc"
    Pentru ca omul nu intelge ca "caut pe cineva contracost sa imi faca seo" intra la marketplace si el practic fenteaza regulile, crezand ca noi suntem mai fraieri si nu facem legatura.

Cred ca de fapt asta e problema catorva din cei nou veniti - se mint singuri sau cred ca ne mint pe noi, restul.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Misu trebuie sa te contrazic, pe ici, pe colo, prin partile esentiale... Pai daca vine unu' si spune ca e bine sa pui cat mai multe money keywords in ancora backlink-urilor, nu ai ce sa dezbati. Trebuie sa vina cineva, ca Tom, sa le sparga dintii, pentru ca altfel prostia ramane scrisa si altii se pot lua dupa ea. Nu poti lasa aberatii pe forum, este periculos.
    .........
    Exact la asta m-am referit. Tu nu esti doar un supervizor, tu esti un participant. Daca face o afirmatie gresita il combati, il corectezi, dar nu-l desfiintezi. Si nu interpreta gresit, dar altfel ajung sa posteze doar cei cu obrazul mai gros si muti sunt chiar zero dar ei se cred mari.
    Si pentru ca tot a fost adus in discutie Floki, il folosesc si eu ca e exemplu: e un tip ok, dar cum se face ca primele reputatii primite au fost negative?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum CAUTATI informatii utile in Forumul SEOPEDIA?
    De Tom în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 15th January 2015, 09:13
  2. Ce am invatat in 4 luni pe forumul seopedia
    De strike03 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 29th September 2011, 21:15
  3. Ce ati vrea nou pe Forumul Seopedia?
    De johnyk_vl în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 9th August 2011, 04:11
  4. Forumul SeoPedia, incotro?