Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Ghid de optimizare onpage

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

8 out of 8 members found this post helpful.

Implicit Ghid de optimizare onpage

Cu dedicatie speciala pentru Mihai Popa, dar util, sper tuturor incepatorilor : Ghid de optimizare onpage

Fara a avea pretentia ca detin adevarul absolut, am incercat sa folosesc un limbaj cat mai nontehnic cu putinta si am comprimat cat am putut informatia pentru ca altfel risca de devina un cearsaf lung cat postul Craciunului.

Sper ca poate fi o resursa utila celor mai putini familiarizati cu fenomenul.

Evident, orice feedback este de apreciat, pentru ca fiind scris la rapid, posibil sa existe scapari.

Enjoy!
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

iasivezi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    26th August 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    162
    Putere Rep
    24

Implicit

Super interesanta abordarea ta. Mi-am reliefat deja cateva aspecte pe care voi incerca sa le respect pentru optimizare on page.

Sper sa nu fie off:
    As putea veni cu o completare personala in ceea ce priveste inserarea de link-uri in articole, in special pentru cei care scriu advertoriale.
    De obicei este mai bine sa inseram link-uri spre sfarsitul articolului pentru ca se considera ca cititorul a parcurs deja cea mai importanta parte din informatia expusa in post. Intr-un scenariu ideal cititorul a reusit sa extraga deja ceea ce l-a interesat, iar in ultima parte a articolul va gasi un link pe care il va accesa curios. Bineinteles ca link-ul trebuie sa fie pus intr-un paragraf care are neaparat relevanta cu ceea ce a citit el pana atunci in articol, iar acest lucru va veni pentru el ca o completare.

Va rog sa ma corectati daca gresec si sa aduceti completari daca am omis ceva.
    Scriu despre Tehnologie si Gadgeturi si ofer servicii de design bannere

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de iasivezi Vezi Post

Sper sa nu fie off:
    As putea veni cu o completare personala in ceea ce priveste inserarea de link-uri in articole, in special pentru cei care scriu advertoriale.
    De obicei este mai bine sa inseram link-uri spre sfarsitul articolului pentru ca se considera ca cititorul a parcurs deja cea mai importanta parte din informatia expusa in post. Intr-un scenariu ideal cititorul a reusit sa extraga deja ceea ce l-a interesat, iar in ultima parte a articolul va gasi un link pe care il va accesa curios. Bineinteles ca link-ul trebuie sa fie pus intr-un paragraf care are neaparat relevanta cu ceea ce a citit el pana atunci in articol, iar acest lucru va veni pentru el ca o completare.

Va rog sa ma corectati daca gresec si sa aduceti completari daca am omis ceva.
    Daca vb strict dpdv seo, ce ai zis nu are sens. Link-ul e link, discutiile cu primul paragraf, bold, italic, etc sunt istorie. Articol related, titlu related si link-uri multiple in articol (related).
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ghid optimizare Wordpress
    De I. Laurentiu în forumul WordPress
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 7th February 2014, 01:58
  2. Mic ghid de optimizare SEO
    De Diana în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 86
    Ultimul Post: 5th July 2013, 21:53
  3. Pret optimizare onpage-offpage
    De Cristi G în forumul Google
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 8th July 2009, 16:55
  4. optimizare onpage blogger.com
    De Fabius în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th November 2008, 01:44
  5. Mare ghid de optimizare :)
    De Cipixxx în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th April 2007, 23:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •