Discutia e binevenita si, daca n-o dam iar pe caterinca, poate fi chiar constructiva.

Recunosc problema cu bascalia, in care m-am lasat si eu antrenat.
Ca aspect negativ, pe langa ceea ce a spus imagini, as adauga faptul ca odata cu cu bascalia a venit si recompensarea bascaliei. Daca iei la mana ultimele reputatii acordate o sa vezi ca multe sunt urmarea unei glume bune sau unei ironii subtile. Adica distrezi comunitatea si faci reputatie...

Multe dintre subiectele incriminate de imagini au fost initiate de utilizatori care nu au nici cea mai mica tangenta cu SEO. Au venit aici, asa cum a sugerat si Tom, pentru a gasi un suport gratuit.
Si nu se poate ca Seopedia sa devina un fel de mama ranitilor in materie de SEO. Cine vrea sa invete e binevenit, dar cine nu are nici cea mai vaga idee, si nici nu vrea sa invete, ce cauta aici? In plus, mai vin si cu mentalitati de genul ca tu ai obligatii si ei au drepturi.

Eu cred ca utilizatorii noi au un rol important in crearea continutului pe un forum, prin intrebarile pe care le pun, dand ocazia userilor experimentati sa ofere raspunsuri si intiind in felul asta dezbaterea pe seama problemelor ridicate. Dar cand problemele sunt de genul "un seo", nisa IT adult, "trepte seo" sau pareri despre site-uri goale, ce sa raspunzi? Ce plus sa aduci?

Utilizatorii experimentati au si ei o problema. In ultima perioada au fost prezenti mai mult pentru a taxa greselile celorlalti. Mai mult, descurajeaza dezbaterea taxand orice afirmatie facuta de un alt utilizator. Lasati oamenii sa dezbata, sa-si spuna parerea, etc, mai usor cu negativele pentru discutiile la subiect. Nu trebuie sa fii guru SEO pentru a ajuta un nou venit. Dar dupa ce iti iei doua trei negative de la utilizatori puternici preferi sa stai in banca ta, nu mai postezi de frica. Ori te ia la bascalie, ori te fac cu ou si cu otet, ori te inrosesc de negative.

Termenul dezbatere se refera la cu totul altceva decat a-i da in cap celui care nu este de acord cu tine...