5 out of 5 members found this post helpful.
Cum CAUTATI informatii utile in Forumul SEOPEDIA?
Pentru ca toti "incepatorii" prefera sa deschida topicuri noi cu intrebari vechi si "fumate", as dori sa va explic cea mai simpla metoda de cautare, postata aici: http://forum.seopedia.ro/subiecte-pe...tml#post247583
Deschideti google.ro, scrieti: site:forum.seopedia.ro urmat de cuvintele cheie dorite.
ex: site:forum.seopedia.ro penalizare aveti asa: Google sau demo: DEMO
pentru cautari mai exacte, adaugati mai multe cuvinte.
Google returneaza posturi relevante la cautatea voastra.
In cazul in care nu gasiti exact raspunsul la intrebarea voastra, deschideti topic nou.
Daca nu cautati, si incepeti direct prin deschiderea unui nou topic, pentru ca nu aveti: timp, chef, rabdare, ....atunci acceptati faptul ca nici ceilalti nu au:... timp, chef, rabdare..... sa citeasca aceleasi subiecte zi de zi.
Stiu, e simplu, dar se pare ca trebuie explicat.
Nu postati doar pentru "nr" de posturi, riscati sa ajungeti pe ROSU rapid.
Ultima modificare făcută de Nichita; 5th October 2014 la 23:37.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
2 out of 2 members found this post helpful.
Cum cred ca cea mai cautata informatie pe forum pentru cei la inceput de drum va fi legata de marketplace, le usurez cautarea - Google
5th October 2014, 18:04
0 out of 3 members found this post helpful.
Puteati raspunde simplu, cautati pe Google. Si gata. Multumesc frumos.
6th October 2014, 19:06
1 out of 1 members found this post helpful.
Tu ai inteles total gresit. Raspunsul nu e cautati pe google si gata. Cauta pe google "penalizare website" sa vezi cate tampenii iti gaseste de pe cate site-uri. Ideea acestui tutorial e cum sa cauti doar pe seopedia exact ceea ce vrei sa cauti. Search-ul forumului uneori returneaza rezultate nu chiar fixe si atunci varianta lui Tom, cu google si cu "site:seopedia.ro" returneaza un search mult mai perfect si fix. Daca nu pricepi ce si cum functioneaza anumite lucruri nu trebuie sa faci pe desteptul/desteapta si sa generalizezi "trebuia sa zici cauta pe google si gata" ca nu e chiar asa. Am vrut si eu sa iti dau negativ ca meriti.
Stii vorba aia, daca taceai filozof ramaneai.