Imagini, ai lansat o provocare, apoi ma acuzi ca vreau sa demonstrez ceva? Nu vreau sa demonstrez nimic, m-ai mentionat, ai spus ca nu mai contribui si ca doar fac misto. Si iti explic, daca vrei sa intelegi, ca nu e asa. Tu dupa asta poti ramane cu ce parere vrei.

Cu ultimele postari nu mai avea indoieli. Am dat share la o informatie de exemplu, topicul cu SSL-ul free. Am facut si printscreen, e un mic tutorial. Imi mai arati genul asta de info/tutorial facut de altcineva anul asta? 2015 zic. Cineva care n-a raspuns la o intrebare, cineva care a pus o informatie pe tava pentru comunitate. Si ma oftic, normal, ca tot eu sunt printre cei din capul listei tale de "vinovati".

Apoi, daca tu emiti pareri, eu de ce n-am voie? Ai emis pareri despre mine, pot emite si eu pareri despre tine? Sau e monolog?

PS: am zis sa iei la numarat postari/topicuri pentru ca altfel o dai in "absolutisme", ca nu decide nimeni daca un topic e util or smth. Dupa parerea mea e o discutie de grupa mica de la gradi, dar am zis sa-ti fac pe plac.