Rezultate 1 la 10 din 38

Subiect: Nevoie de cateva sfaturi

Afișare hibrid

Adiiii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    389
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de samdan Vezi Post
    O facultate facuta in Romania te ajuta doar sa-ti faci un bagaj de cunostinte generale, nu te specializeaza pe ceva anume. Cred ca ar trebui sa uiti de facultatile cu profil umanist si sa te orientezi spre tehnic, mai ales ca ai precizat ca esti atras de acest domeniu. Relatii internationale si jurnalism sunt pentru fufe care n-au nici cea mai vaga idee ce-si doresc in viata, faculltati care-ti scriu pe diploma SOMER. Ca sa nu mai zic ca presa scrisa nici nu mai exista in Ro, iar cea online este jalnica.
    Chiar as vrea ca cineva sa-ti raspunda acestui post. Eu unul nu prea sunt de acord cu asta. Daca termin tehnic-ul imi da cineva job-ul a doua zi dupa licenta ? Nu cred asta..

samdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    12th June 2013
    Posturi
    48
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Adiiii Vezi Post
    Chiar as vrea ca cineva sa-ti raspunda acestui post. Eu unul nu prea sunt de acord cu asta. Daca termin tehnic-ul imi da cineva job-ul a doua zi dupa licenta ? Nu cred asta..
    Se poate intampla sa-l primesti si inainte de a da licenta, atata vreme cat cunostintele capatate folosesc cuiva. Exemplul cu automatica pomenit undeva mai inainte e destul de bun. Crede-ma ca am lucrat in presa si in cateva alte domenii unde am intalnit o multime de absolventi de REI si Jurnalistica... Sistemul de invatamant superior este gandit sa tina in viata structurile dinozaurice de profesori depasiti de vremuri (nu ca ar fi vina lor), si nu este orientat catre piata muncii actuale. Cel mai bun exemplu este ca traim o era in care presa scrisa isi trage ultima suflare, iar cea online este facuta pe genunchi si cu toate astea facultatile de jurnalism gem de candidati. De ce? Pentru ca daca nu stii sa faci nimic, atunci faci jurnalism. Cat despre Relatii Internationale, ce crezi tu ca inveti in patru ani? Sau mai bine zis, ce-i de invatat, astfel incat sa surclasezi un alt candidat fara aceasta pregatire, la un presupus job? Pe cand, daca stii sa proiectezi un pod, sau o cladire sa reziste la un anumit cumul de forte, crede-ma ca vei fii printre putinii alesi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Editura noua - as avea nevoie de niste sfaturi
    De emm în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th July 2013, 10:43
  2. Am nevoie de cateva sfaturi
    De Cristian Toderas în forumul Teste
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th March 2011, 18:43
  3. Am nevoie de sfaturi pentru cumpararea unui laptop...
    De dragoserv în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 27th August 2006, 03:54
  4. Am si eu nevoie de cateva sfaturi....pls...
    De dragoserv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 12th July 2006, 00:12
  5. Cateva sfaturi
    De Ringwraith în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th September 2005, 11:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii