Salutare dragi colegi. Trec printr-o perioada in care trebuie sa iau multe decizii iar eu cred ca o decizie se ia abia dupa ce ai cerut cateva sfaturi. Sunt in clasa a 12-a, profil uman Stiinte sociale si cat de curand urmeaza un examen iar apoi o alegere importanta: facultatea. Cea mai mare problema este ca sunt la stiinte sociale deci sunt oarecum limitat in alegerea facultatii. Astfel trebuie sa evit Matematica, Informatica, Biologia, Chimia, Fizica etc. Din pacate mi-ar fi placut sa fac ceva in domeniul informaticii pentru ca iubesc tehnologia. Insa acum e prea tarziu sa mai pot face ceva iar daca as da la un astfel de profil e sinucidere curata, mai ales in primul an. Acum apare o alta problema: profil tehnic = stiinte reale iar din ceea ce spune lumea pe internet daca nu e tehnic e degeaba. Defapt aici sunt doua tabere care se contrazic continuu si sincer imi pare rau ca am nimerit pe un astfel de site in care se contraziceau pe acest subiect. De aici am invatat un lucru: nu cauta pe internet pareri deoarece niciodata nu vei fi lamurit ba din contra vei fi indus in eroare si vei avea mari dureri de cap. Astfel nu am fost lamurit cu nimic si am simtit ca deja am obosit de la atata cautare.
Intr-un timp ma gandeam la jurnalism insa sunt putin indecis iar acum a aparut o noua optiune: Comunicare si relatii publice. Ideea asta ma atrage destul de mult, am mai citit cate ceva despre acest profil si nu suna deloc rau.
As vrea insa sa primesc sfaturi si de la niste persoane mai trecute prin viata, facultate.. oameni invatati daca imi permiteti sa va numesc asa.
Multumesc