Iti dai seama ca in 4 saptamani google v-a trebui sa faca o pagina vip pentru aceste siteuri.
Iti dai seama ca in 4 saptamani google v-a trebui sa faca o pagina vip pentru aceste siteuri.
Ce guta... asta a cantat la deschidere: Adrian Minune - I'm into you 2011 (by RoBByDoLLce) - YouTube =))))
@ CristiG - Exact asta am vrut eu sa scriu a si a2-a piesa cu dedicatie pentru experti seo, piesa Man Down versiunea lu' minunatu![]()
Mai omule... ai preturi prea mari. Si omul a fost finut cu 300 de articole pe luna, putea sa ceara mai mult. Fine.
Uite: am 500.000 articole PLR eng pe o sumedenie de nise ( PLR este abrevierea fireasca de la "web content mining" - hai sa uitam de Panda ca nu suntem in China ).
Fa cumva si intreaba omul daca nu are nevoie de 500.000 de articole; stii ca n-are ce sa faca cu 300 de articole pe luna, isi pierde vremea. Un scurt calcul ar rezulta 500.000 de lei. Aplicam o reducere "de criza" si ne trezim ca avem de impartit vreo 250.000 de lei. Niste maruntis, bani de biserica. Dar decat nimic...
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
bai, io nu inteleg o treaba.
jumate din utilizatorii acestui forum scriu asa:as dorii
trei sferturi zic "mai corect ar fi asa"
M-am damblagit eu? S-a schimbat limba romana cat am fost eu plecat?
Trust, but verify.
NU stiu daca potizia 2-3 este mega afacere de aici : Vanzare Afacere online, felicitarii pentru pozitie!
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Pfff @felix, tu nu stii ce competitie e acolo... 7000 de linkuri domne, 7000 de linkuri la doar 6000 de euro!! Tu iti dai seama despre ce vorbim aici? E o MEGA SUPER GIGA ULTRA AFACERE.. poate face chiar 10 MILIOANE de lei vechi in mai putin de un an!!!!!! Pozitia 3 este excelenta pe un cuvant cu 30 de milioane de cautari lunare cum este, bineinteles, cazare busteni, toata lumea vrea cazare in busteni, n-ai auzit ca e noul Sonnenalpe Nassfeld acolo?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Sigur ca s-a schimbat, hi5, inainte sa se stinga fara lumanare, a decis ca intotdeauna corect are grad de comparatie... adica manelele ie mai corecte decat telenovele, mai ales cand ie sub 50 de telenovele.
LE: ma scuzati, mai corect era CA COrect are grad de comparatie
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Da Cristi, "corect" nu suporta grade de comparatie. Adjectiv - Wikipedia
citez:
Cat despre restul - i-as pune sa scrie de 100 de ori pagina asta: http://dexonline.ro/articol/Ghid_de_exprimare
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)