Si e si multumit pe deasupra![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Recomand pe Dan, atat ca vanzator, cat si ca recomandator.![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Va multumesc pentru recomandari!
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________
Peste 2 saituri pe diverse nise
Trust, but verify.
Vand mega-giga-tera-super-ulta-magnifico afacere la cheie. Are o vehime impresionanta de 4 luni dar e al unul prieten caruia o sa ii dau mult mai putin pentru ca "i' am a bizniz man". Are 1 miliard de vizite unice din care 99.9 % sunt din google si 0,1 % vizite din reclama platita la status pe yahoo messenger. Desi are 4 luni produce extrem de multi bani, am vreo 5 conturi in Elvetia cu n-sute de milioane de euro. Astept oferte serioase !!! Predare tot la cheie si plata prin curier incet!!!
@val33ntin - permite-mi sa te contrazic!
Vand SUPER MEGA AFACERE LA CHEIE!!!!!!!
Postez pentru un prieten care este expert SEO dar nu are cont aici.
Aceasta afacere este un site!
Pentru cei care nu au auzit de site pana acum, el poate fi gasit chiar pe google!
In doua saptamani de la lansare a ajuns pe pozitia 3 in google si a ramas acolo pana astazi!!!!!!(am dovezi)
Important!!! - nu are venit, dar are posibilitatea de a avea venit ENORM NELIMITAT
Principalul sau competitor nu stie ce il asteapta.
Vand acest business unic AICI pentru ca STIU ca voi nu ati putea sa duceti un domeniu keyword match pe pozitia 3 in google in veci.
Mai dau si 20 de alte domenii gata sa expire, la pachet, astfel ca nu numai ca platiti o suma exorbitanta degeaba, dar mai aveti de platit inca alta suma exorbitanta degeaba pentru innoirea domeniilor.
Trust, but verify.
@ Dan - Ai dreptate si cred ca ne referim la acelasi post care ne-a dat idea posturilor anterioare. Deasemenea prietenul meu mai vinde si linkuri pr -0 (precizez ca doar expertii seo) au siteuri cu -0.
Doar o mentiune, de la alti experti SEO:
In 2 saptamani de la lansare??
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)