Propun sa se stearga Thread-ul asta. E total lipsit de sens.
Va rog insa sa nu mai sariti la jugulara ca inchid subiectul.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Cine e Diana?
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Diana - moderatorul sectiunii Bar, lobby...
De ce?
Si ce treaba are asta cu ce se discuta aici?
Ultima modificare făcută de Krumel; 6th June 2006 la 11:29.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Cum adica ce treaba are? Marius vrea sa verifice daca site-ul ei este inclus sau nu in paginile mele. :-))
Octavian Costache
http://www.vivi.ro
Back on seopedia si se pare ca am pierdut multe. Nu stiu care e problema cu itbox si nu stiu de ce va certati. Ideea e ca daca e sa ne certam intre noi mai bine ne certam pe privat. ca ce chestie sa ne spalam rufele in public? Rezolvati-va problemele ...si apoi veniti aici sa discutam chestii constructive.
Anyway.... ce vreau sa stiu.... de unde si pana unde declaratia lui Doru Panaitescu, Arbomedia - "nu se accepta site-uri care se numesc www.itbox.ro - no offence, pls - si el de fapt e un portal cu poze"
Care e problema? neconcordanta intre continut si numele site-ului?
Asta era ideea lui Doru da, desi nu prea si-a ales corect exprimarea.Postat în original de pustiu
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Gusturile nu se discuta doar parerile se spun.
Omul si-a spus parerea. Indiferent daca convine sau nu.
Si ar trebui tratata ca atare.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
krumel, ma fac ca nu vad ce debitezi si tu pentru ca te consider in aceasta situatie departea de a fi o persoana echidistanta. Iar tovarasului necropsique ii recomand functia search sau daca ii este prea greu sa bage in ochi pe linkul urmator: http://forum.seopedia.ro/affiliate-marketing/981-discutii-programe-de-afiliere-post9665.html#post9665
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)