Site-urile de torente sunt ilegale ?
-----
Dar daca scri ca nu raspunzi de ce uploadeaza userii pe server cum au facut Trilulilu sau youtube ?
Site-urile de torente sunt ilegale ?
-----
Dar daca scri ca nu raspunzi de ce uploadeaza userii pe server cum au facut Trilulilu sau youtube ?
nu sunt ilegale....atata timp cat au continut proprietate personala
eu zic ca nu sunt legale, dar in Romania se folosesc mult
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
oricum, in Romania ma indoiesc teribil de faptul ca exista o legislatie coerenta in acest sens... asa ca baga mare
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Nu, ti se pare doar tie.
Youtube e responsabil pt ce are pe site. Eu daca vin si fac reclamatie ca X filmulet este proprietatea mea, maine nu mai este .
Sa nu crezi ca daca pui o propozitie de genul "nu sunt responsabil pt ce fac userii mei" esti imun.
Dar dupa cum se spunea, in Romania nu exista legislatie, organe competente pt asa ceva.
Sistemele de filesharing ( torrente, dc++, etc ) nu-s ilegale. Materialele care sunt schimbate prin intermediul acestor sisteme sunt ilegale.
Torrentele sunt folosite si pentru a descarca materiale legitime... spre exemplu distributii de linux, open office, etc.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Da blogurile sunt legale ?
Marea majoritate a retelelor P2P au continut ilegal, de aceea majoritatea trackerelor sunt private, au chestia aia cand te inregistrezi (ca nici un fisier nu este hostat acolo blablabla bullshit) si nu exista SEO pt ele (asta ca fapt divers, ca am cautat) Deci astea cu filme, jocuri da sunt, te batea gandul ?
Ca alt fapt divers, http://www.cotidianul.ro/pirate_bay_...ume-74338.html
public site HiPower = new distributie acumulatori camere digitale;
Siteurile de torrente sau mai bine spus cu linkuri spre torente sunt legale.De exemplu thepiratebay isohunt sau mininova nu gazduiesc acele fisere ci doar sunt cateva linkuri catre torente.Ele sunt protejate de faptul ca nu gazduiesc fisere...
Acum siteurile care gazduiesc fisere piratate sunt spre mirarea voastra trilulilu sau youtube.Si aceste sunt protejate prin faptul ca nu raspund de continutul postat de useri...
Un site primeste citatie sa stearga un fiser sau linkul catre un torent si dupa cateva minute un alt user il ridica si tot asa...Fenomenul este foarte greu de stopat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)