Eu nu. De unde pana unde un site cu poze ?Postat în original de Vivi @ Feb 3 2006, 06:34 PM) [post=9661
Adica este orb cel care a vizitat website-ul ? Daca da, ce cauta sa faca afirmatii ? Sa treaca pe un post inferior.
Si un nume de domeniu, ITBOX, nu inseamna neaparat ca trebuie sa contina IT ?
Sau un nume de domeniu GRAPEFRUIT trebuie sa vanda fructe ? c'mon.
Aveam o impresia mult mai buna despre Arbo la inceput, si chiar am recomandat reteaua ARBO la doua website-uri. Acum sunt in Arbo.
Si inca ceva Vivi, care tu nu stii. Cei de la Arbo ii trimisese-ra contractul lui Mihai sa semneze deja si erau vai vai inebuniti de onoare. Acum apare aceasta informatie.
Ori acea tanti habar nu are de capul ei, ori Arbo sunt i]Eu il consider corect si cred ca are dreptate.
[/QUOTE]
Eu nu. De unde pana unde un site cu poze ?Adica este orb cel care a vizitat website-ul ? Daca da, ce cauta sa faca afirmatii ? Sa treaca pe un post inferior.
Si un nume de domeniu, ITBOX, nu inseamna neaparat ca trebuie sa contina IT ?
Sau un nume de domeniu GRAPEFRUIT trebuie sa vanda fructe ? c'mon.
Aveam o impresia mult mai buna despre Arbo la inceput, si chiar am recomandat reteaua ARBO la doua website-uri. Acum sunt in Arbo.
Si inca ceva Vivi, care tu nu stii. Cei de la Arbo ii trimisese-ra contractul lui Mihai sa semneze deja si erau vai vai inebuniti de onoare. Acum apare aceasta informatie.
Ori acea tanti habar nu are de capul ei, ori Arbo sunt intr-adevar aiuriti per total.

Adica este orb cel care a vizitat website-ul ? Daca da, ce cauta sa faca afirmatii ? Sa treaca pe un post inferior.
Răspunde cu citat