Ce programe de afiliere merg cu adsense ?
Sau ce folositi pe linga adsense pe acelasi site.
Ce programe de afiliere merg cu adsense ?
Sau ce folositi pe linga adsense pe acelasi site.
Orice atata timp cat nu ofera reclame contextuale.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
.. si e pe tema site-ului.Postat în original de Cristian Mezei
Imi amintesc de primul site pe care l-am facut (acum vreo 5-6 ani, cand nu stiam cu ce se mananca marketing-ul si ce inseamna targeting) si am pus bannere cu 'legal marijuana', site-ul fiind cu wallpapers. Tot am scos 30 si de dolari in o luna, lol.
Daca vrei inregistreaza-te la CJ, desi preferatii mei sunt ShareaSale si Performics - mai mici dar parca au mai mare grija de tine. Totusi nu sunt bagat la CJ ca sa pot comenta, dar am auzit povesti de groaza...
edit: de ceva timp incoace aud numai chestii bune despre azoogle - cred ca ar merita incercat!
Ultima modificare făcută de preacher; 13th June 2006 la 03:59.
Hmmm da.. Asa este.Postat în original de preacher
Payout-ul per click este mai mare ca la Gogle.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Shareasale.com
parca amazon da 40% nu ?Cod:Earn 15% Per Sale!
Admin: Oare toti suntem orbi ?![]()
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 13th June 2006 la 14:51.
@necropsique, m-am uitat la formularul de inscriere pentru publisher-i si Romania e inclusa. Acum desigur, site-urile in limba romana mai mult ca sigur nu sunt incluse.
@florin: amazon are cel mai mic comision - 4% care poate creste pana la 8,5% daca vinzi peste 9400 de produse.
In plus, click-urile pe ad-urile lor sunt oribile, nu i-as recomanda prea repede. Desigur, daca nu ai nici adsense pe subiect si nu gasesti alte programe de afiliere bagi amazon pana la urma.
Bafta multa!
sorry, munca ucide
si o clarificare
"Ce programe de affiliere merg cu adsense" in acelasi timp pe aceeasi pagina web ?
Ultima modificare făcută de florin; 13th June 2006 la 15:22.
O veste excelenta. Incercasem acum aproximativ 1 an sa ii folosesc pentru ca erau cei mai mari si mai tari, avand cel mai mare numar de merchants, procente bune si alte facilitati (datafeed-uri, o modalitati de a face un "price comparison", etc.) dar nici macar nu era romania in lista.@necropsique, m-am uitat la formularul de inscriere pentru publisher-i si Romania e inclusa. Acum desigur, site-urile in limba romana mai mult ca sigur nu sunt incluse.
Daca ai un site in engleza atunci baga mare cu CJ. Linkshare e o alta varianta puternica. Daca iti faci cont la CJ si Linkshare nu cred ca vei mai avea nevoie sa iti mai faci si in alte parti.. gasesti merchants si produse din orice categorie doresti la procente/vanzare bune. Citeste TOS-ul ambelor insa ca din cate stiu, acum 1 an era o problema.. CJ parca nu vroia sa auda ca ai si produse de la Linkshare pe site.
Succes.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)