Vreau sa cer o parere. Are cineva siteuri pe evonet.ro ? Ce parere aveti ? Tocmai mi-a fost aprobat un cont si o sa pun un site... Domeniu inca nu am cumparat...saptamana asta
Pare super la prima vedere![]()
Vreau sa cer o parere. Are cineva siteuri pe evonet.ro ? Ce parere aveti ? Tocmai mi-a fost aprobat un cont si o sa pun un site... Domeniu inca nu am cumparat...saptamana asta
Pare super la prima vedere![]()
Din cate stiu eu viteza este execrabila, in sensul ca stai 1 minut sa incarci o pagina de 4kb.
Dar la urma urmei e doar un host free. Mai sunt 20 in Romania.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
da dar poti pe sa iti pui domeniu pe lx.ro sau 3x.ro sau altele de felul asta ? Din cate stiam eu nu... Mie imi merge destul de bine![]()
Am gasit zilele astea http://www.freewebdot.com/main/actio...g/Default.aspx
Din ce am vazut eu mi se pare cel mai bazat hosting care suporta ASP.NET 2.0, MSSQL Server 2005 si SQLEXPRESS 2005 si e si gratuit.
Toata faza e ca tre sa ai numaidecat domeniu daca vrei sa poti hosta ceva la ei.
Pentru inceput eu mi-am facut un domeniu gratuit la www.uni.cc dar daca merge treaba o sa investesc intr-un domeniu .ro.
Vreau sa fac in vara asta un rss reader online in genul celui oferit de www.newsgator.com.![]()
Ultima modificare făcută de bart7simpson7; 7th June 2006 la 18:01.
Oameni, platiti ptr. hosting.. e cel mai bine![]()
Uitativa la pachetul "Baby" de pe hostgator de ex. Aproape toate sunt nelimitate plus un avantaj ptr. cei ca mine"Domains Allowed: Unlimited"
Toate astea la 9$/luna.
Pe un hosting moka, daca ai muncit puternic la un site stai cu frica in tine ca ai uitat sa faci back-up-ul zilnic sau alte chestii..![]()
e adevarat ce zice necropsique - la un host platit ai siguranta datelor prin contract, care e cel mai important lucru. Renuntati la un pachet de tigari pe saptamana si va puteti lua un host acceptabil.
Boingeanu Ben
pachetul baby nu are asp.
bart7simpson7, daca te hostezi la freewebdot.com ma intereseaza si pe mine cum merge. Eu am cautat multe hostinguri care sa suporte asp, si am gasit greu unul la care raportul caracteristici/pret sa fie f bun si sa se incarce si siteul repede. Ce ai gasit tu e aprox. la fel dpdv al caracteristicilor, dar parca nu-mi vine sa cred ca nu schioapata ceva. Adica prea toate hostingurile de asp au 1-2 MB de trafic pe luna cu 8-10 dolari si astia au 50GB, gratis ????? Si spatiul cam la fel.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
For the records, those are GB.Postat în original de Diana
![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
For the records, nu ma refeream la evonet, care n-are asp din ce am vazut, ci la hostingurile care au asp din romania.
Cel putin anul trecut cand am cautat, traficul se masura in 1-2 MB![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)