1 - 2 mb ? E imposibil.. asta inseamna cam 50 de afisari pe luna pentru o pagina normala...
1 - 2 mb ? E imposibil.. asta inseamna cam 50 de afisari pe luna pentru o pagina normala...
Ok .. Imposibil.Postat în original de Diana
![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Uokei, mea culpa, aveti dreptate
Dar si pt. 1-2 GB preturile mi se par f. mari pentru hostingurile de asp.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Deocamdata nu pot spune multe. Pe mine m-a impresionat pentru ca nu credeam sa gasesc prea usor asa un hosting gratuit care sa nu aiba nici un fel de reclama si sa suporte ASP.NET 2.0 si SQL Server 2005. Ma ingrozeam la gandul ca trebuie sa ma apuc de programat in php (pe care il consider destul de lame) din cauza lipsei unui host. Daca ati lucrat cu Visual Studio 2005 stiti ce inseamna simplu, elegant, rapid(dar si un IDE plin de buguri
...toata lumea asteapta ORCAS cu nerabdare... Eu personal mai astept si sa apara releasul final la ATLAS. Am luat CTP preview si am vazut si niste screencasturi si pare suuuper
)
Deocamdata am pus niste pagini simple de test si un serviciu web de test. Configurarea nu e prea intuitiva si nu gasesti raspunsul la toate intrebarile pe forumul lor dar per total totul arata bine la prima vedere.
Hosting de asp se gaseste la un pret destul de bun parca pe edomenii.ro dar serverele sunt in SUA si nu prea exceleaza prin viteza![]()
Pe mine ma impresioneaza ca au prea multe pe gratis, ceea ce mi se pare suspect
N-am auzit de programele de care spui, eu programez "de mana" (a nu se intelege vreo nazbatie), am invatat asp de voie, de nevoie, dar acum imi place mai mult ca php. Parca mi se pare mai usor
![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)