Salutare,
Voiam sa va intreb daca are cineva hosting la xservers.ro.
M-ar interesa sa cumpar si eu hosting de la ei si as vrea sa aud si parerile celor care au hosting la ei.
Salutare,
Voiam sa va intreb daca are cineva hosting la xservers.ro.
M-ar interesa sa cumpar si eu hosting de la ei si as vrea sa aud si parerile celor care au hosting la ei.
cumpara fara frica man...eu unu am 4 site-uri pe serverele lor si merg toate foarte bine,sunt multumit, si alti prieteni tot de acolo au luat host si sunt foarte multumiti,deci nu ai de ce sa nu ii alegi (hertza power,mult mai puternici decat evolva)![]()
Ce este Keratoza Seboreica?
Cam dubios traficul lunar necotorizat.
Pentru ca nici un host din lume nu poate oferi asta.
Ce fac este se numeste over-sell. Adica iti spun tie ca iti dau trafic nelimitat, dar ei au tot un trafic anume de la provider (Hertza, Evolva, GTS sau cine o fi) si se bazeaza pe faptul ca din cele X conturi pe care le au, multi nu vor atinge un trafic mult, deci astfel se va redirectiona acel trafic nefolosit catre cei care teoretic depasesc alocarea lor fizica.
Adica daca ei au 5 TB banda, si 10 conturi, ar inseamna ca fiecare din conturi poate consuma 500 GB / luna.
Insa daca 4 din cele 10 conturi consuma 100 GB / luna, raman 4 x 400 GB liberi pentru alte conturi, desi toate conturile au "banda nelimitata".
Sper ca ai inteles.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Multumesc pentru raspuna.
Cei care au hosting la ei pachete fara limita de trafic ati avut vreodata contul inchis/suspendat datorita faptului ca au avut pre mult trafic.
Asa e, foarte bine explicat de catre dl. Mezei.
Eu nu am patit cu ei ca nu sunt client dar am patit cu altii.
Intr-o zi m-am trezit ca nu pot sa urc fisiere pe site. Mai precis editasem un fisier si cand l-am uploadat am observat ca i se golise continutul. Incerc din nou si tot asa. Ii contactez si imi spun ca... nu mai au spatiu pe server, eu avand 500 de giga in contract din care ocupasem cativa mega. SI-au cerut scuze si au zis ca remediaza in maxim 1 ora. SI s-a rezolvat... Asta era la IXwebhosting.com
La edomenii al nostru am patit altceva. AM laut abonamentul cu spatiu nelimitat. Ma gandeam ca nu are cum fi, dar nu mica mi-a fost mirarea ca spatiul era limitat la 1 giga
. Incercam de zor sa urc un meci cu Romania pentru cineva care era pelcat din tara si vroia sa-l vada si numa nu-mi mergea. Ma uit mai cu atentie prin control panel si vad 1 giga. Sa mor de ciuda. Le scriu chestii si cu mare ce greu mi-au mai dat 500 de mega dupa mailuri la office si zile de asteptare. I-am amenintat ca imi iau catrafusele si mi-au marit la 4 giga, dar a trebuit multa munca de convingere...
Ce sa spun, eu am vazut niste site-uri hostate de ei care au stat non-stop online si aici ma refer la pufulete.ro , voce.ro si ciao.ro .
Am cumparat de la ei si am observat ca chiar se tin de cuvant si dau ce scrie pe site, mai mult de atat, am fost foarte uimit ce servere au fata de restul providerilor (gen 16 gb ram , 8 procesoare, hdd-uri scsi .... ).
Ce sa zic, pana acum sunt super mutimit, sper sa ramana tot asa.
am avut un prieten care a luat de la ei hosting pt 2 situri. Nu prea a fost multumit. o sa incerc sa aflu mai multe detalii si postez![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)