Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
Farmacie online , in sensul eliberarii tuturor produselor farmaceutice , chiar nu poate exista din cauza restrictiilor legislative . Exista siteuri care comercializeaza produse farmaceutice de tip OTC ,adica cele ce se pot lua fara reteta de la medic . Practic , farmacii online nu se pot infiinta .
La modul general , pentru o firma care promoveaza anunturi imobiliare contracost ( care nu imtermediaza contracte imobiliare ), nu-i trebuie cod CAEN pentru imobiliare , tot asa cum nu-i trebuie unui ziar in care se publica anunturi imobiliare cod CAEN pentru imobiliare Bineinteles ziarul percepe taxa de la clientii care publica anuntul .
Similar la partea de turism . Depinde ce face cu siteul respectiv .Daca doar promovezi oferte turistice nu e nevoie de cod CAEN .
Cu farmacia am deschis un thread in care am cam ajuns aproximativ la aceeasi concluzie. Eram chiar interesat de posibilitatea deschiderii unei farmacii online.

In rest ai perfecta dreptate, eu insa am expus principiul.
Conform principiului, daca vrei sa promovezi oferte turistice ai nevoie de cont CAEN pentru Servicii publicitare