Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Nu mai incarca siteul !

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    41

Implicit Nu mai incarca siteul !

Salutari.
    Incercand de dimineata sa intru pe unul din siteurile mele am observat ca nu se mai incarca pagina. Chrome da eroarea "Oops! This link appears to be broken."
    Am incercat si un alt site al meu care la fel se comporta.
    Altele 3 merg perfect.

Spuneti-mi si mie, va rog, care este problema? Din moment ce 3 din 5 merg serverul nu este de vina.

Acum ceva vreme am patit o chestie asemanatoare cu un alt server. Am adaugat eu niste domenii, am pus scripturi, am instalat, am pus continut si dupa cateva ore nu mai imi gasea paginile.
    Atunci am incercat si de la un prieten care are tot upc internet si nici la el nu incarca.

Este posibil sa fie vreun conflict, ceva legat de ip-uri?
    Pe clicknet merg toate perfect.
    Pe orange wap iar nu le incarca pe toate.

Va rog sa ma lamuriti cumva ca nu pot sta cu siteurile down.

Costin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    415
    Putere Rep
    35

Implicit

Orange wap? Din cate stiu nu-ti poate incarca multe site-uri, din cauza ip-urilor. Probabil asta e cauza. Nu verifica pe orange wap. Daca pe clicknet merg toate, cred ca este de la provider.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Costin Vezi Post
    Orange wap? Din cate stiu nu-ti poate incarca multe site-uri, din cauza ip-urilor. Probabil asta e cauza. Nu verifica pe orange wap. Daca pe clicknet merg toate, cred ca este de la provider.
    Bun. Am incercat ieri si de la scoala si din cate am inteles au rds. Am mai incercat de la un coleg cu upc. Nici la scoala si nici la acest coleg nu mai merge.
    Chiar nu are nimeni idee ce se intampla? Cum se poate ca acum sa mearga siteul pe orice si peste 5 minute sa nu mai mearga decat pe anumite pc-uri? E cumva un conflict intre clasele de ip-uri ?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

nu stiu, sper ca nu am inteles gresit. dar acum, in cazul de fata iti merg 3/5 site-uri, nu? celelalte 2 ti-au mers pe vreun calculator?
    ca daca nu, e posibil sa fie hostul. daca e shared nu inseamna ca toate sunt puse pe acelasi server si acele 2 sa fie puse pe un server care face fite.
    daca e asa trebuie sa-i contactezi pe cei de la host.

altceva sincer nu-mi trece prin cap, pare o problema ciudata.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    nu stiu, sper ca nu am inteles gresit. dar acum, in cazul de fata iti merg 3/5 site-uri, nu? celelalte 2 ti-au mers pe vreun calculator?
    ca daca nu, e posibil sa fie hostul. daca e shared nu inseamna ca toate sunt puse pe acelasi server si acele 2 sa fie puse pe un server care face fite.
    daca e asa trebuie sa-i contactezi pe cei de la host.

altceva sincer nu-mi trece prin cap, pare o problema ciudata.
    2 din 5 siteuri de pe acel host sunt ale mele si nu merg. Celelalte 3 merg de oriunde le accesez. Ale mele merg pe clicknet si daca nu ma insel si de pe unele pc cu internet de la Rds.

Aceasta problema a mai aparut si acum ceva vreme cand mutasem domeniul la alt server. Deci nu prea cred ca am nimerit eu 2 servere cu aceleasi probleme.

Este posibil sa fie niste virusi din pc meu care atunci cand eu modific un fisier si il urc pe server sa imi restrictioneze accesul la site din anumite pc-uri si anumiti provideri de internet? Daca da cum as putea rezolva?

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    41

Implicit

Problema inca persista, rog pe cineva mai priceput sa ma lamureasca si pe mine ce si cum. Vreau sa ma pot ocupa in continuare de site si in felul asta nu am cum.

Multumesc anticipat!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    93

Implicit

Ai mutat site-urile din alta locatie? Ai schimbat dns-urile ? Cu alt browser functioneaza ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Ai mutat site-urile din alta locatie? Ai schimbat dns-urile ? Cu alt browser functioneaza ?
    Domeniul a fost o vreme pe server la mxhost, insa in aceasta perioada nu m-am ocupat de el. La ceva vreme, cand a expirat pachetul de hosting de la mxhost mi-a oferit un user de aici de pe forum hosting gratuit la el.
    Am schimbat dns-urile, am instalat wordpress, am facut un blog, am facut design, am inceput sa pun continut si la 2-3 zile: "Oops! This link appears to be broken." si nu mi-am mai incarcat siteul.
    M-am gandit si am intrebat si pe altii daca la ei merge, asadar pe clicknet si pe rds il incarca perfect. Am mers la un coleg care are tot upc si nici la el nu incarca.

Am inghitit in sec si la scurt timp am schimbat din nou serverul. Acum este gazduit pe un pachet de hosting impreuna cu alte 4 siteuri dintre care unul tot al meu.
    Am instalat din nou script, am configurat, am pus design, m-am apucat de continut si promovare si la cateva zile apare din nou problema. De data asta nu stiu ce si cum, de la cine incarca si de la cine nu, dar statisticile de la wta arata ca pe site se inregistreaza zilnic afisari in numar mult mai mare decat vizite, deci la unii se incarca.

M-am gandit ca ar putea fi ceva de la hosting dar din moment ce sunt 5 domenii gazduite acolo si 2 (ale mele) nu merg, iar celelalte merg perfect, banuiala nu mai are sens.
    M-am gandit apoi ca poate este un virus din pc meu care la modificarea/uploadarea unor fisiere pe server ar fi putut deteriora ceva.
    Am incercat de pe 3 browsere: ie, chrome si ff , nu merge de pe niciunul.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Hostgator reseller hosting se incarca foarte greu
    De Popescu Marian în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd August 2009, 22:47
  2. se da siteul ...
    De marius_wiz în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 30th July 2009, 15:43
  3. Htaccess incarca pagina mai greu?
    De Prometeu în forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th February 2009, 02:06
  4. Vi se incarca reclamele de la adsense :D ?
    De No_name în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th November 2008, 15:16
  5. Nu mi se incarca Google.com
    De Razvan Pop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 30th July 2005, 21:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii