Salut,
Am citit si eu topicul in urma unui email trimis de un amic (Mihai Stanciu, nu stiu ce user are aici).
1. Nu sunt si Final Destiny.
2. da, acel bookmark este la mine pe delicious si asa a ajuns pe friendfeed.com.
Cum a ajuns insa acolo e o mare enigma si pentru mine. De ce spun asta: e setat
PRIVATE, tocmai in ideea de a nu ajunge unde nu trebuie si a fi salvat DOAR pentru ochiul meu. Intentia nu era de a defaima siteul tau, ci de a-l bookmarka pentru mine (ciudat mod de a bookmarka ceva important, insa asa folosesc eu

).
Dupa cum vezi si pe site (cred ca am ceva habar sa optimizez on site) si in cautari sunt destul de sus, iar asta doar din 2 IBL.
romaniangraffiti.ro este 1 pe .ro si pe .com pe 2-3 cautari uzuale in domeniu si, la fel, fara a face "magarii" de nici un fel.
Am dat exemplul asta in ideea ca tu ai spus: "PS: Amice, daca ai cont pe forumul asta te rog eu nu mai posta. Nu meriti sa faci parte din comunitatea asta."

come on ... nu te cunosc, n-am NICI o treaba cu siteul tau. Chiar tin minte ca atunci cand l-am vazut prima data mi-a placut si am tratat cu respectul cuvenit webmasterul (nestiind pana acum cine este el).
Te las pe tine sa tragi concluziile pe care le crezi cuvenite ... eventual sa nu mai tavalesti numele meu, fiindca nu ai de ce.
Bafta,
Alex Mielus