Rezultate 1 la 1 din 1

Subiect: Drept la replica?

miealex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th March 2007
    Locaţie
    Bucharest - Romania
    Posturi
    210
    Putere Rep
    35

Implicit Drept la replica?

I-am trimis si lui Kleampa un PM, dar vreau sa postez raspunsul meu si aici pentru ca threadul era deja inchis cand eu am intrat pe site.

Este exact PM-ul trimis lui Kleampa.

Citat Postat în original de miealex
    Salut,

Am citit si eu topicul in urma unui email trimis de un amic (Mihai Stanciu, nu stiu ce user are aici).

1. Nu sunt si Final Destiny.
    2. da, acel bookmark este la mine pe delicious si asa a ajuns pe friendfeed.com.

Cum a ajuns insa acolo e o mare enigma si pentru mine. De ce spun asta: e setat PRIVATE, tocmai in ideea de a nu ajunge unde nu trebuie si a fi salvat DOAR pentru ochiul meu. Intentia nu era de a defaima siteul tau, ci de a-l bookmarka pentru mine (ciudat mod de a bookmarka ceva important, insa asa folosesc eu ).

Dupa cum vezi si pe site (cred ca am ceva habar sa optimizez on site) si in cautari sunt destul de sus, iar asta doar din 2 IBL.

romaniangraffiti.ro este 1 pe .ro si pe .com pe 2-3 cautari uzuale in domeniu si, la fel, fara a face "magarii" de nici un fel.

Am dat exemplul asta in ideea ca tu ai spus: "PS: Amice, daca ai cont pe forumul asta te rog eu nu mai posta. Nu meriti sa faci parte din comunitatea asta."

come on ... nu te cunosc, n-am NICI o treaba cu siteul tau. Chiar tin minte ca atunci cand l-am vazut prima data mi-a placut si am tratat cu respectul cuvenit webmasterul (nestiind pana acum cine este el).

Te las pe tine sa tragi concluziile pe care le crezi cuvenite ... eventual sa nu mai tavalesti numele meu, fiindca nu ai de ce.

Bafta,
    Alex Mielus
    3. Kleampa a gresit in judecata sa intr-un punct: felicitaridecraciun.net nu este al meu. felicitaricraciun.net insa este (si in blogroll).

Deci cum am ajuns eu la concluzia ca Alex Mielus e Final Destiny (sau probabil are acces la acest cont).

in blogroll-ul de pe blog e trecut site-ul respectiv ( felicitaridecraciun . net) si acum ceva vreme scrisese un post dedicat site-ului respectiv (pe care acum nu-l mai gasesc)

Se pare totusi ca "miealex" e contul pe care-l recunoaste si de pe care a mai postat cunumele real.
    Ultima modificare făcută de miealex; 17th October 2009 la 23:31. Motiv: typo / adaugare (lamurire)
    Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Transfer drept de folosinta pentru
    De Shumy în forumul Domenii
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st April 2010, 01:26
  2. link exchange cu www.valahia-drept.ro pr 3
    De rev9887 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th March 2010, 14:45
  3. cum obtin drept de autor pentru un program
    De daniweb în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1