Rezultate 1 la 10 din 68

Subiect: Impozitul forfetar

Afișare hibrid

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Impozitul forfetar sugruma spiritul antreprenorial si este o recunoastere a neputintei guvernului de a combate evaziunea fiscala.

Pe de alta parte este un lucru bun , pentru ca statul sebazeaza pe contribuabili , si atunci cand contribui incepi sa intrebi din ce in ce mai des ce face guvernul cu banii si sa te implici in diverse organizatii cu ajutorul carora si vocea ta de contribuabil sa poata fi auzita .

Incepi sa intrebi de ce s-a infiintat ministerul turismului , ministerul tineretului si sportului , ministerul economiei , si mai ales de unde dracu a avut Ioana Basescu bani sa-si cumpere penthose la 800 si ceva de mii de euro , si cum a putut sa se imprumute Traian Basescu 200 000 de dolari punand garantie o fabricuta de inghetata , intr-o perioada in care romanii de rand nu puteau sa-si deschida un cont in banca , dar sa se mai si imprumute .

Eu ma gandeam sa-mi deschid o firma , dar acum am renuntat la idee , si astept sa cumpar una care e aproape de faliment , pentru ca in perioada imediat urmatoare o sa fie destule care o sa intre intr-o perioada dificila .

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    217
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de romania inedit Vezi Post
    Eu ma gandeam sa-mi deschid o firma , dar acum am renuntat la idee , si astept sa cumpar una care e aproape de faliment , pentru ca in perioada imediat urmatoare o sa fie destule care o sa intre intr-o perioada dificila .
    care ar fi avantajul?

Octavian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de romania inedit Vezi Post
    ....

Din pacate o sa descoperi ca te costa mai mult decat daca ti-ai face tu una noua. Plus ca la firma noua nu o sa platesti forfetar, in cazul in care o inchizi in 2010.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Octavian Vezi Post
    Din pacate o sa descoperi ca te costa mai mult decat daca ti-ai face tu una noua. Plus ca la firma noua nu o sa platesti forfetar, in cazul in care o inchizi in 2010.
    Stiu ca ma costa mai mult , dar vreau o firma care are un istoric , ceva active si nitel profit , chiar daca sunt decat pe hartie , nu un start-up .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •