Pagina 7 din 7 PrimulPrimul ... 567
Rezultate 61 la 68 din 68

Subiect: Impozitul forfetar

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Phoenix, ti-am sters ultimul mesaj pentru ca era duplicat.

Legat de ce zici, situatia ta mi se pare un exemplu perfect pentru a combate taxa asta. Sunt intr-o situatie oarecum similara, doar ca eu daca nu continui cu firma nu as avea prea multe optiuni. Deci eu strang cureaua si platesc impozitul, ca vreau, ca nu. Imi pare rau sa aud insa ca sunt oameni si firme intr-o situatie mult mai drastica, in care platirea taxei asteia e si mai aberanta decat mi se pare mie.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    839
    Putere Rep
    37

Implicit

Tudi, adica tu vrei sa spui ca pe firma nu ai profit? Pentru ca banuiesc ca ai ceva cifra de afaceri.

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

Solutia e sa faci o firma noua...firmele nou infiintate parca nu platesc impozit forfetar...si nici pfa-urile.

adi_deg este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th November 2007
    Locaţie
    cluj
    Posturi
    276
    Putere Rep
    35

Implicit

dar nu este asa simplu pentru toata lumea sa isi faca o firma noua. eu am nevoie de o gramada de aprobari si dosar trimis la minister pentru a putea functiona pe noua firma

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Mike, profit am dar e mic pentru ca investim o mare parte din tot ce facem.

Butcher, ca sa faci o firma noua, pe langa ca umblii 1 luna cu acte mai trebuie sa platesti si ceva bani. Eu cand am facut firma am platit parca undeva la 12 milioane in total dar nu mai tin minte daca am avut ceva "reducere" ca student. 12 milioane sunt 300 de euro, deci nu salvezi prea multi bani si si pierzi o luna umbland pt firma noua.

Eu m-am resemnat cu toate taxele, mi-am dat seama ca nu are rost sa imi pierd timpul sa le "combat". Pur si simplu le platesc si in timpul in care as fi stat sa ma enervez pe vreun politician fac alti bani, bani cu care platesc taxele. Deci tot pe zero ies

vladgidea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu am firma nou infiintata, in februarie, si nu stiam ca suntem scutiti. Nici nu gasesc nimic in sensula sta.

Astept sa fie bine definitivata legea si dupa caut o usa de scapare. Este mult si o groaza de firme de prin sate cu barul la poarte vor muri. Nu alimentau ele bugetul cu o fac petrom dar tot conteaza putin. Plus ca daca inchid firma nu inseamna ca inchid si afacerea in sine. Romanul tot timpul e tentat sa lucreze la negru. Asta va duce la mita si tot asa... ca la domino
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

k-man este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th November 2005
    Posturi
    56
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de alinalin0 Vezi Post
    Vor fi eliminate firmele fantoma, iar dintre cele cu o activitate legala nu cred ca sunt multe fara profit, si la urma urmei 500e intr-un an intreg nu e mult.
    Nu e 500 pe an, e minim 500 pe an. Sunt grile de venit si te taxeaza in functie de grila. Mi se pare ca e 500 euro daca ai avut cifra de afaceri pana in 10.000 euro. E aberant dupa mine pt ca se aplica retroactiv la nivelul veniturilor de anul trecut. Cand vorba lu Tariceanu "duduia economia". Acum nu mai duduie ci isi da duhul. E o aberatie dar nu e singura. Eu mi-am inchis o firma deja si cred ca multa lume a facut asa.

k-man este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th November 2005
    Posturi
    56
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Butcher Vezi Post
    Solutia e sa faci o firma noua...firmele nou infiintate parca nu platesc impozit forfetar...si nici pfa-urile.
    Daca iti inchizi firma veche platesti cam 20 milioane si iti mai vine si control. Altfel e buna ideea, dar numai daca estimezi o cifra de afaceri mare, sau ai avut anul trecut o cifra de afaceri mare care te-ar incadra acum la un impozit de 1000-2000 de euro pe an(ca sa stii ca iti recuperezi banii cu inchiderea celei vechi).

Pagina 7 din 7 PrimulPrimul ... 567

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •