Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Dupa parerea mea este lasat intentionat acest zvon cu anularea impozitului forfetar din toamna acestui an , ca sa fie din ce in ce mai putini cei care isi radieaza sau suspenda firmele .
Ultima moda este sa-ti faci o firma noua si sa suspenzi activitatea la firma aia veche , si sa treci activitatea la firma noua de pe aia veche ,chiar daca nu mai poti fi asociat unic .
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Normele metodologice asa spun , ca o firma noua nu plateste impozit forfetar .
Stii cumva ce inseamna la ei "firma noua" ? Dupa cat timp este considerata o firma "veche" deci buna de platit impozitul? Un link ceva ?
Impozitul se plateste pe veniturile realizate in 2008. Deci daca iti infiintezi firma anul asta, esti scutit pana la sfarsitul anului de impozitul forfetar.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
clar este abureala ca lumea sa nu isi inchida firmele si sa astepte pana in toamna insa sa plateasca impozit pana atunci
Infiintati-va firme si le inchideti la sfarsitul anului![]()
Cred ca in loc de impozit forfetar puteau sa-i spuna japca !
Impreuna cu taxa de prima inmatriculare , asta este o alta mare japca la adresa contribuabilului roman .
Am vazut la TV , ( nu mai imi aduc bine aminte care , dar parca era vorba de TVR ) , un reportaj in care se spunea ca europenii o sa se inghesuie in curand sa-si cumpere masini noi din Romania , ca cica sunt mai ieftine .
Asta cu ieftesugul este o aiureala .
In cazul masinilor noi finantarea si calitatea serviciilor fac diferenta .
Nu cred ca un dealer Audi isi pemite in Europa de vest , sa-ti spuna dupa 2 saptamani in care ti-a tinut masina in service , sa vii peste o saptaman ca atunci este gata .
Cei care si-au inchis firmele sau si-au suspendat activitatea oricum erau pe 0. Impozitul forfetar e pentru cei care au cifre de afaceri de miliarde, dar de ani de zile tot sunt pe minus cu profitul (dubios, nu? daca nu are profit de ani de zile de ce mai face afaceri? hmmm).
De aici vrea guvernul sa traga banii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)