Pagina 4 din 7 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 68

Subiect: Impozitul forfetar

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Se pare ca o sa se ia in sfarsit atitudine aici.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 14th April 2009 la 23:53.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

adi_deg este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th November 2007
    Locaţie
    cluj
    Posturi
    276
    Putere Rep
    35

Implicit

pai mai sunt si oameni cu cap in tara asta . ar fi chiar absurd sa taca toata lumea si sa ii lase pe desteptii neamului sa isi faca de cap dupa bunul lor plac. revin inca odata la ideea mea..pune frate biciul pe ei. sa mearga garda in control ( dar control legal si frumos nu numai hai sa dam amenzi asa ca vrem noi pentru orice scapare de pe o factura) si cine nu este in regula sa fie ars.

dar nu si aici se face distinctie intre ala mare la care merge si ii da 500 lei amenda si vine dupa aia la ala mic si se leaga ca de ce nu a trecut cnp pe factura sa cine stie ce aberatii si ii da 5000 lei

Sebastian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th June 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    47
    Posturi
    150
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu ma gandesc in primul rand la firmele mari de transport. Pun carburant din banii din buzunar? Cum isi cumpara masini noi pentru firma?? Oare nu vor creste si preturi cu ocazia asta?

Pe de alta parte eu sunt intr-adevar unul care-si va inchide firma luna asta (firma infiintata in 2003) sau luna viitoare din aceasta cauza. Poate ca printre voi sunt oameni pentru care 500eur pe an nu reprezinta nimic. Pentru mine reprezinta foarte mult. Eu platesc impozit pe profit. Bineinteles ca toti banii de profit i-am reinvestit pana acum, pastrand minim pentru traiul de pe o luna pe alta.

Dupa parerea mea orice firma are o traiectorie sinusoidala cu o frecventa mai mare sau mai mica. Acuma in 2009 personal fiecare 10 lei mi se par importanti, deci clar panta e descendenta.

Ma intreb de ce nu e proportionala taxa asta in functie de venit? As da cu bucurie banii astia de exemplu spitalului de la mine din oras, sau centrului de batrani, sau peroanelor bolnave, soselei de centura a orasului, etc etc. Dar in niciun caz nu voi da bani aiurea pentru a fi "bine investiti" de catre pesonele "compentente" din acest guvern.

Sau daca ii dau cer in schimb: 10 domenii .ro gratuite in fiecare an sau un calculator sau orice imi trebuie mie pe banii astia, lucruri pe care nu le mai pot achizitiona acum. Pentru ca pur si simplu m-au privat de toate astea.

LE: Cu cat ai mai putini bani cu atat orice suma mica ti se pare importanta. Daca ai 10 lei/ pe luna 4% e enorm. As fi curios daca si cei cu venituri mari ar trebui sa plateasca 4% in loc de 0,05% cat platesc dupa aceasta noua lege. Oare ce ar zice? A, uitasem ca astia sunt chiar cei care conduc tara.
    Ultima modificare făcută de Sebastian; 16th April 2009 la 18:30.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu cred ca organele abilitate nu isi fac datoria si nu ii depisteaza pe aia care fac evaziune fiscala si eludeaza plata TVA cu ajutorul achizitiilor intracomunitare .

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Aseara era pe un post important un agarici din guvern care era f mandru ca a trecut legea. Habar nu avea ce perioada de plata maxima poate avea o factura. Niste incompetenti. Nici macar nu stia exact textul legii. Era ferm convins ca exista un articol referitor la somaj, articol inexistent dealtfel.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

PNL strange semnaturi impotriva impozitului forfetar si o sa le depuna la parlament impreuna cu o motiune de cenzura sapt viitoare.

Petitia poate fi semnata si online aici: www.tintapnl.ro

Nu stiu daca se va rezolva ceva cu semnaturile astea, dar eu zic ca merita incercat.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Cand au fost la guvernare PNL-ul si-a dat cu stangul in dreptul , prin impunerea taxei de inmatriculare , taxa care protejeaza profiturile nesimtite ale dealerilor si serviciile lor de kkt , oferite pe bani multi .
    Acu cica din toamna se scoate impozitul asta , asta cand s-a vazut ce efect de bumberang are asupra mediului de afaceri prin scaderea spiritului antreprenorial .

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Da, o sa-l scoata, in functie de rezultatele economice. Dar daca n-o sa le placa rezultatele economice?

Sincer, pana acum toti si-au dat cu stangul in dreptul. Dar daca reusesc sa faca ceva cu impozitul asta, nu prea ma intereseaza de unde vine initiativa. Am I wrong?
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Pai, pana cand il vor scoate, jumatate din astia micii vor fi disparut demult. Bineinteles, cineva trebuie sa speculeze si aceasta portita electorala. In sfarsit, m-as mira sa fie eliminata aberatia asta inainte sa dea toata lumea faliment.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu personal nu cred ca o sa-l scoata , pentru ca odata ce se strang cativa banuti dintr-o sursa de venit la bugetul de stat , e greu sa fie inlocuiti acei bani , atata timp cat guvernul Boc a risipit banii pe crearea Ministerului Turismului si a tichetelor de vacanta .
    In curand guvernul Boc se va numi guvernul Poc .
    Eu stiu pana acuma patru persoane care aveau pensiuni , iar una a suspendat activitatea , ailalta a inceput sa radieze societatea , iar ailalti inteprind demersurile necesare ca sa scape de activele de pe firma ca sa o lase cheala , pentru a putea fi suspendata sau radiata .
    Inca doua persoane care aveau de gand sa isi faca firma au renuntat .
    Deja multe persoane care inainte lucrau cu factura , acuma evita sa mai lucreze cu facturi si nici de dat nu mai dau .
    Am pe cineva care a anulat foarte multe facturi emise in 2008 , si chiar daca o sa ia o amenda pentru ca nu bate TVA-ul cu balanta pe doua trimestre , este fericit ca a trecut de la o categorie de impozit la alta .
    Altcineva a anulat facturile si ne-a dat altele de la o alta firma , care oricum se incadreaza la o anumita transa de forfetar .
    Impozitul pe venitul forfetar o sa produca niste efecte imprevizibile asupra mediului de afaceri , si o sa creasca ponderea economiei subterane in PIB , deci Romania o sa aiba o scadere mult mai mare a PIB-ului , decat se anticipase .

Pagina 4 din 7 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •