10th August 2012, 02:03
3 out of 3 members found this post helpful.
Bing - Disallow Links
Bing permite blocarea linkurilor din Bing Webmaster Tools.
Bing Webmaster Tools recently added a new tool to allow Webmasters to disavow links pointed at their websites. If a link points to your site, and you don’t like the association for whatever reason, this tool allows you to let Bing know. Webmasters should not expect a dramatic change in rankings after using this feature, but it can help Bing to better understand intent.
Microsoft Bing Launches New Webmaster Tools « The Technology Cafe
20th December 2012, 02:57
20th December 2012, 03:43
1 out of 1 members found this post helpful.
Haide sa iti enumerez X motive pt care postarea mea nu e una aiurea:
1. Ajuta la imbunatatirea pozitiei in serps, seopedia beneficiaza (nu intru in detalii dar banuiesc ca iti poti da seama si singur de ce)
2. Cei care intra pe acest thread din google poate nu au stat aici zi si noapte sa vada cine cand cum si ce a scris (afland pe aceasta cale de disavow, bing disallow related)
3. Nu toti utilizatorii seopedia stiu de disavow (bag mana in foc)
4. Reply - ul e la subiect
samd
15th June 2013, 16:11
0 out of 3 members found this post helpful.
Da, dar din moment ce nu zicea nimeni ca google a lansat un serviciu asemanator, el a postat. A venit cu un update, unul binevenit. Cu 2-3 posturi inainte se vorbea despre posibila aparitie a unui serviciu asemanator, de la Google. Atitudinea voastra este demna de cimitir.
Back in topic: Cum am mai zis si intr-un alt topic, e bine ca motoarele de cautare incep sa evolueze. Pacat ca, in afara de google si bing, nu prea vad alte motoare de cautare care sa incerce sa evolueze la o asa viteza.
Nu prea stiu la ce ar fi util acest tool, din moment ce lumea vrea sa fie in topul cautarilor... poate pentru paginile de admin login, probabil.
Si inca un lucru: Stie cineva de ce romanii nu-si fac propriul motor de cautare, care sa fie in top 10? Raspunsul e simplu, fiindca toti cei care ar putea face asta sunt plecati la Google sau Microsoft.