Mda... dar ceva de genul pe nisa cu "caluti de mare" e destul de usor pentru inceput, iar dupa poti trece si tu pe nise mai grele)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am sa caut sa vad ce nisa gasesc si in care ma decid pana la urma sa investesc, postez articole cu produse din acea nisa cu o descriere originala si undeva la 200-300 de cuvinte, sau chiar mai mult... timp liber am si resurse cat sa ma descurc. Multmesc de sfat, astept si alte sfaturi!
Un alt sfat sanatos care nu prea e mentionat e ca dupa ce alegi in gand o nisa, inainte de a te apuca sa cumperi domenii uitate bine si ce campanii ai disponibile, sa fie mai multe si fii atent ce rate de respingere au.
Astfel te feresti pe cat posibil de tepele luate de unii dintre noi pe domeniile ceasuri si turism.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
la 1.300 cautari discutam de micronise, ori aici sunt zeci sau sute de variante. Personal am identificat vreo 300, deci are balta peste. Ideea ar fi sa ai si un pic de inspiratie, dar daca ai timp si resurse poti sa testezi efectiv nisele, pentru ca doar asa te poti edifica. Fashion si IT sunt nise aglomerate dar au o conversie buna, pe fashion ai sanse mari sa gasesti micronise libere pe care le poti accede.
in ceea ce priveste proaspetele schimbari a lui nenea google, e prematur sa ne exprimam, in prima faza as zice ca e nevoie de mult text si putine linkuri externe
Ponturi: cauta nise cu keywords de 2 cuvinte pe tenesi, sacouri, camasi, bluze, paturi/patuturi (copii). Sunt o multime de variante cu domenii libere si 1-3000 cautari exacte.
spor
uite aici o lista foarte utila pentru tine![]()
Multumesc.
Am gasit nisa, domeniu, competitie mica, cautari destul de multe, siteuri de pe 2parale cu conversie buna si putine comisioane respinse, acum ramane de vazut ce tema wordpress free as gasi pentru site, sa arate ca un magazin online sau sa-l fac ca un blog cu articole si ... Some advices?![]()
blog cu articole, testimoniale, reviewuri
Tema wordpress inca nu am gasit nimic interesant, inca caut. Dar ca pluginuri voi folosii:
All in one SEO
CBNet Ping Optimizer
Exclude pages
Google sitemap generator
KB-Robots
Keyword Luv
Pretty link
Ritual Genesis
Secure Wordpress
Do follow
inyMCe Advanced
Wp captcha free
Yet another related posts plugin
Recomandari sau excludeti ceva pluginuri?
Ce ziceti de aceasta tema: Demo
Multumesc Andrei Luca pentru tema.
Daca ai alege sa intri pe o micronisa in care nu ai cunostinte prea mari despre produsele promovate, de unde te inspiri pentru scrierea articolelor?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)