Rezultate 1 la 10 din 103

Subiect: Sfaturi incepator afiliere 2parale

Afișare hibrid

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    gandeste-te la produse de care lumea are nevoie oarecum des, nu e nevoie de proba si sunt dispusi sa le cumpere de pe net
    @kleampa, Mare adevar graiesti aici.

Michelle, si cum bine zice si Rares, cauta-ti o micronisa cat mai putin exploatata. Nu te arunca din prima catre it & stuff, doar pentru ca acolo sunt produse extrem de scumpe si comisioanele sunt mari. Gandeste-te ca si concurenta e pe masura.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Nu te arunca din prima la ce e mai scump, asta e una din greselile incepatorilor. Sau ma rog, nu te limita doar la asta.
    Incepe cu un site pe o nisa mai mica, produse medii ca pret si incearca sa cunosti cat mai bine sistemul. Daca dupa 2-3 luni incepi sa ai ceva succes te poti arunca mai departe.

Ca sa te feresti de belele ai nevoie in primul rand de continut original si sa te folosesti cat mai putin de cel din feeduri, dar se pare ca nu e suficient. Daca as sti care e secretul ti l-as spune, dar nu-l stiu.

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @kleampa, Mare adevar graiesti aici.

Michelle, si cum bine zice si Rares, cauta-ti o micronisa cat mai putin exploatata. Nu te arunca din prima catre it & stuff, doar pentru ca acolo sunt produse extrem de scumpe si comisioanele sunt mari. Gandeste-te ca si concurenta e pe masura.
    Am gasit o nisa mai exploatata si preturi mari dar stiu ca pot urca in google pe prima pagina relativ usor, e pe nisa electrocasnicelor. Si tot in acelasi timp am sa mai lansez un site pe o micro nisa unde produsul are un pret incepand de la 100 ron pana la 1000 ron, deci comisioanele vor varia. Dar mai fac reaserch pana maine si dupa vad pe care nisa o sa intru si ce domenii o sa cumpar.

Daca aveti cumva idei pe care produse sa merg as fi foarte incantat sa fac un studiu sa vad ce cuvinte cheie si domenii, competitie gasesc pe produsele sugerate de voi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vanzare site-uri afiliere(2parale)
    De Maldinii în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 5th January 2012, 12:16
  2. De vanzare 2 Website-uri pentru afiliere (2parale)
    De nexo în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2011, 09:33
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th November 2011, 11:37
  4. Intrebare de incepator
    De piciu1993 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th May 2011, 17:53
  5. Ajutati un incepator ?
    De adivin în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 13th February 2008, 22:03

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii