Nu iti alege nisa in functie de preturi ci dupa cat de cautate sunt produsele respective.
Mai bine vinzi 20 de rochite pe saptamana la 100 lei bucata si iei comision intre 10 - 20% decat 1 frigider la 1000 lei, cu un comision de 3%.
Nu iti alege nisa in functie de preturi ci dupa cat de cautate sunt produsele respective.
Mai bine vinzi 20 de rochite pe saptamana la 100 lei bucata si iei comision intre 10 - 20% decat 1 frigider la 1000 lei, cu un comision de 3%.
Nisa aleasa in adwords: exacte 2,400
Micros nisa: exacte 1,300
Si nu crezi ca e prea aglomerat pe fashion, fata de electronice sau articole sportive de exemplu?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mersi de sfat, chiar am vazut pe net multi care se plang de unele campanii asa ca de la bun inceput am facut acest lucru si am verificat.
P.s: Dupa voi ce nisa credeti ca nu este explorata chiar atat de mult? sau in care credeti voi ca ar trebui sa intre un incepator in marketingul affiliat cu cunostinte medii in seo, social media si wordpress.
Mda... dar ceva de genul pe nisa cu "caluti de mare" e destul de usor pentru inceput, iar dupa poti trece si tu pe nise mai grele)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am sa caut sa vad ce nisa gasesc si in care ma decid pana la urma sa investesc, postez articole cu produse din acea nisa cu o descriere originala si undeva la 200-300 de cuvinte, sau chiar mai mult... timp liber am si resurse cat sa ma descurc. Multmesc de sfat, astept si alte sfaturi!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)