Citat Postat în original de Krumel Vezi Post

Cel mai important lucru e sa nu mintiti.

vs
Alt lucru important, si practicat deja de unii, e punerea de link afiliat pe imagini. Oamenii sint atrasi de imagini. Imaginile, ca sursa, nu va apartin deci e mai bine sa mearga pe site-ul magazinului. Ptr unii lucrul asta poate parea inselator, dar in momentul in care un vizitator vrea sa vada o imagine inseamna ca e interesat (cel putin pe jumatate) de acel produs/oferta.
Pai @Krumel, tocmai dai sfaturi despre cum sa induci in eroare vizitatorii In general aceasta practica nu este tolerata de majoritatea magazinelor din ro.

Din ce am testat, link text are CTR mai mare decat link pe un buton oarecare in cazul blogurilor.

In momentul in care preiei feed si doar afisezi niste produse personal folosesc sintagma "verifica pret" ce am observat ca a fost preluata de tone de alti afiliati. Personal am un Goal Rate de aprox. 15%..acum daca combinam si cu un Bounce de 60% consider ca este foarte ok. Apropo, Bounce se intersecteaza de multe ori cu "goal" pentru cei mai putin experimentati.

In ceea ce priveste forma butoanelor recomand butoane mai 3D de marimi medii (butoane mari nu!), eventual cu schimbare de culoare atunci cand treci cu mouse-ul peste el. Combinatia galben-verde in acest caz mi-a adus cele mai bune rezultate insa nu am testat extrem de mult avand in vedere ca nu sunt pasionat de feed-uri.

Iarasi conteaza foarte mult asezarea in pagina. Unii spun ca e bine sa plasezi butonul sau linkul sub poza produsului, in cazul site-urilor bazate pe feed DA, in cazul continutului mai bogat recomand plasarea in partea opusa insa in zona de continut principal. Se pot face foarte multe jonglerii, important este sa faceti experimente si sa setati in Analytics Goals-urile si sa urmariti evolutia procentuala sau eventual A/B simultan daca aveti resurse.