Pot sa il folosesc pe al tau? Eu cu grafica stau mai slab
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Daca te hotarasti sa-ti faci alte butoane evita mesajele de genul "Vezi Pret" , "Verifica Pret" , "Cumpara Acum" , "Vezi Oferta" sau derivate.
De asemenea nu folosi gif-uri animate in nici un caz.
Pt un site afiliat pe carti (site in romana), ce call-to-action recomandati? Detalii produs parca nu prea merge, pt ca nu-i o gama variate de produse, aici stii sigur ca-i vb doar de carti. Si nici sa nu fie unul prea lung gen "Afla mai multe detalii despre carte", ca nu mai seamana a buton atunci.
PS: pt un magazin afiliat, ar merge butonul "Adauga in cos", dar avand in vedere ca de fapt nu este o adaugare in cos normala, pt ca il redirecteaza pe site-ul advertiser-ului, unde iar ar trebui sa-l adauge in cos, si ma gandesc ca ar fi derutat userul.
PS2: a testat careva care este mai eficient: "Cumpara" vs "Comanda"... De exemplu "Cumpara online" vs "Comanda online" Ambele sugereaza acelasi lucru, dar depinde cum interpreteaza userul.
Signatura lipsa
"citeste-o" "rasfoieste-o" "Adauga in biblioteca"
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
mi-am luat "o zmetie", dar chiar nu o meritam. cred ca astfel de mesaje il pot face pe cel interesat de o anumita carte sa si actioneze, poate chiar sa se si destinda putin. cel putin eu asta am inteles ca ar fi dorit si initiatorul subiectului. binteles, pot fi folosite si variatiuni de genul "cumpara si citeste-o". cred ca indemnul catre a citi este perfect justificat pentru un astfelde proiect. imi cer scuze pentru zambetul tamp din raspunsul anterior. chiar voiam sa fie de ajutor.
dam papica la animale. pet shop online.
cum setezi un goals pentru link-urile de afiliat?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Analytics - Profile - Goals - New Goal - Event - that beggins with http://event.2parale.ro in acest caz si mai poti seta inca 4 daca folosesti si alte sisteme
Si pe urma pui in dashboard ca sa ai o privire mai atenta:
Goal Completitions vs Unique Visitors
Goal conversion rate vs Goal Completitions
Poti aceste widgeturi in dashboard sa le pui ca total segment de goalsuri sau pentru fiecare dintre eventuri (clickuri) de asemenea poti urmari si din panel-ul conversions.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)