Va prezint situatia mea legata de comisioanele respinse pentru nisa Ceasuri. "Colaborez" doar cu un singur advertiser (pentru cei curiosi, NU este vorba de Biro sau Time24).
Luna August: 6 comisioane din care 1 comision respins (avand ca valoare 7,6% din comisioanele inregistrate)
Luna Septembrie: 6 comisioane din care 3 comisioane respinse (avand ca valoare 40,2% din comisioanele inregistrate)
Luna Octombrie: 3 comisioane din care 2 comisioane respinse (avand ca valoare 71% din comisioanele inregistrate) si 1 comision in asteptare.
Trecand peste aceasta problema, motivele respingerii sunt:
- Solicitare client, motiv necunoscut. (3)
- Marfa lipsa stoc. (2)
- Client neserios (1)
Cea mai recenta intamplare a fost respingerea unui comision de 53.83 RON (pentru cei care nu au incercat aceasta nisa sa nu viseze la comisioane de genul constant, pentru ca media comisioanelor nu trece de 20 RON). Acest comision a fost inregistrat pe Oct 13, 2011 la 17:48 si a fost respins a doua zi la ora 12:35, invocand motivul Marfa lipsa stoc. Tin sa precizez ca produsul respectiv avea status Disponibil la comanda. Livrare in 24 - 48 ore.
Am incercat de doua ori un dialog cu Advertiserul respectiv dar nu mi s-a raspuns la nici un mesaj.
Acest lucru NU pot sa spun si de 2parale, acestia fiind foarte prompti.
Acum probabil sunt eu prea ghinionist si aduc advertiserului multi clienti neseriosi, ce comanda un produs iar a doua zi solicita anularea comenzii din motive necunoscute, asta desigur daca nu cumva magazinul e pe Marfa lipsa stoc.
Sunt curios daca alti afiliati la advertiserul respectiv sunt in situatii similare, sau macar afiliati la aceasta nisa. Ma multumesc si cu DA sau NU, in caz ca nu doriti sa impartasiti "secrete de Stat"

Răspunde cu citat