Pagina 14 din 16 PrimulPrimul ... 41213141516 UltimulUltimul
Rezultate 131 la 140 din 154

Subiect: Discutii comisioane respinse in 2Parale

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu se poate ca inainte sa se inscrie, sa ii intrebati ce rata de respingere au, si sa mentionati in contract ca daca creste mai mult de 5-10% decat au ei acum , sa plateasca din buzunar? Adica nu mi se pare normal sa ii acepti sa fure cateva zeci de milioane si promovare, ca apoi sa vad ca au rata mare de respingere si sa le scot bannerele, voua vi se pare ?

Eu inteleg ca voi vreti sa bagati magazine , sa cresteti oferta, sa aveti mai multe produse, mai multi bani , dar daca la un moment dat o sa apara o retea cu 10 magazine serioasa/fortate sa fie serioase cumva, eu m-as muta direct acolo .

Si fara oameni care sa promoveze produsele , pentru ca s-au saturat sa se faca teste de magazine pe munca lor, o sa ramaneti voi cu magazinele , pentru ca practic asta se intampla acum, voi testati magazine pe munca noastra (stiu ca nu sunt obligat sa ader la o campanie, dar de asta sunt in 2parale ca sa promovez produse) .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    Nu se poate ca inainte sa se inscrie, sa ii intrebati ce rata de respingere au, si sa mentionati in contract ca daca creste mai mult de 5-10% decat au ei acum , sa plateasca din buzunar? Adica nu mi se pare normal sa ii acepti sa fure cateva zeci de milioane si promovare, ca apoi sa vad ca au rata mare de respingere si sa le scot bannerele, voua vi se pare ?
    Sa zicem ca un magazin declara rata de respingere de 20%. Rezonabil. Apoi tu, afiliat, le generezi 'j de mii de comenzi aiurea, le anulezi pe toate (in calitate de client) si apoi le ceri banii, ca ei sunt obligati sa aiba rata de respingere sub 30%, nu? Crede-ma, nu este un scenariu de filme SF

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    voi testati magazine pe munca noastra (stiu ca nu sunt obligat sa ader la o campanie, dar de asta sunt in 2parale ca sa promovez produse)
    Wait... what? Deci noi te obligam dar tu nu esti obligat?

Da, stiu, cel mai misto ar fi sa faca "ei" testele (oricine ar fi "ei"), tu doar sa profiti si sa faci bani. La fel de misto ar fi sa cumperi business-uri deja profitabile, eventual sa coste 5,80 lei toata afacerea si sa genereze 20.000 de euro pe luna. Sau sa iesi direct la pensie (si inca una grasa), fara sa fi muncit o zi in viata ta. N-ar fi rau, nu?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Problema mare este ca magazinele incearca prin orice mijloace sa anuleze comanda data pe link-ul afiliatului si sa convinga clientul sa plaseze sau sa modifice comanda telefonic. Daca s-ar putea face ceva sa se elimine situatia asta ar fi perfect.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Si eu cred ca 2Parale lasa cam mult spatiu astora cu rate mari de respingere a comisioanelor. Am renuntat si eu la advertiseri pentru ca respingeau comisioane mai multe decat aprobau dar tot am aruncat multa munca pe fereastra.
    Acum da, e mai simplu cu aceste statistici de respingere, macar stiu cine e ok si cine nu.

Se mai regleaza treaba in timp cu rabdare si poate ceva nervi. Oricum e in mare parte alegerea fiecaruia sa continue sa faca marketing afiliat sau nu. Riscurile le stim deja toti, beneficiile la fel, deci...alegeti!

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Sa zicem ca un magazin declara rata de respingere de 20%. Rezonabil. Apoi tu, afiliat, le generezi 'j de mii de comenzi aiurea, le anulezi pe toate (in calitate de client) si apoi le ceri banii, ca ei sunt obligati sa aiba rata de respingere sub 30%, nu? Crede-ma, nu este un scenariu de filme SF

Wait... what? Deci noi te obligam dar tu nu esti obligat?

Da, stiu, cel mai misto ar fi sa faca "ei" testele (oricine ar fi "ei"), tu doar sa profiti si sa faci bani. La fel de misto ar fi sa cumperi business-uri deja profitabile, eventual sa coste 5,80 lei toata afacerea si sa genereze 20.000 de euro pe luna. Sau sa iesi direct la pensie (si inca una grasa), fara sa fi muncit o zi in viata ta. N-ar fi rau, nu?
    Nu are rost sa intru intr-o disputa , doar ca deciziile pe care le luati se pot intoarce impotriva voastra in viitor. Pentru afiliati , recomand si piatadigitala.ro , chiar daca site-ul nu arata prea ok la prima vedere, au oameni care se ocupa si sunt foarte promti ,iar eu personal am obtinut conversii foarte bune intr-o campanie cu produse de slabit.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

BebeCarucior

Comisioane respinse in Aug 2011 (numar) 70% din comisioanele inregistrate
    Media pentru Copii este 19%

Comisioane respinse in Aug 2011 (valoare) 85% din comisioanele inregistrate
    Media pentru Copii este 21%

Daca voua vi se pare ca "triati" suficient advertiserii, da-mi voi sa-ti spun ca va inselati amarnic Acu serios, ori eu is batut in cap, ori 85% este aproape de 100%, ceea ce inseamna ca APROAPE TOATE comisioanele sunt respinse. Cred ca statisticile astea spun suficient, cuvintele sunt de prisos

Poate totusi veti face ceva cat de curand in privinta asta. Serios, eu de-as fi "sef" acolo la 2parale, i-as zbura pe cei cu peste 50% comisioane respinse, fara sa stau la discutii. Dar na, cine-a pomenit sa se faca ceva de cu adevarat de calitate in romania?
    Signatura lipsa

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    BebeCarucior

Comisioane respinse in Aug 2011 (numar) 70% din comisioanele inregistrate
    Media pentru Copii este 19%

Comisioane respinse in Aug 2011 (valoare) 85% din comisioanele inregistrate
    Media pentru Copii este 21%

Daca voua vi se pare ca "triati" suficient advertiserii, da-mi voi sa-ti spun ca va inselati amarnic Acu serios, ori eu is batut in cap, ori 85% este aproape de 100%, ceea ce inseamna ca APROAPE TOATE comisioanele sunt respinse. Cred ca statisticile astea spun suficient, cuvintele sunt de prisos

Poate totusi veti face ceva cat de curand in privinta asta. Serios, eu de-as fi "sef" acolo la 2parale, i-as zbura pe cei cu peste 50% comisioane respinse, fara sa stau la discutii. Dar na, cine-a pomenit sa se faca ceva de cu adevarat de calitate in romania?
    Oamenii au experienta in tepe si pe partea de SEO. Stiu ca unui fost membru al forumului nu ii mai raspundeau la telefon dupa ce le optimizase site-ul si ocupase locul 1 pentru cautarea principala.

In acelasi timp oamenii ma sunau ca au si ei saracii un site de optimizat, daca nu pot sa ma ocup de el. Astia sunt profesionistii Romaniei.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

People, chill... nu stam impasibili sa admiram rate de respingere de 85% (eventual sa ne frecam mainile de multumire sau ceva similar). Evident ca si noi ne dorim advertiseri performanti.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    People, chill... nu stam impasibili sa admiram rate de respingere de 85% (eventual sa ne frecam mainile de multumire sau ceva similar). Evident ca si noi ne dorim advertiseri performanti.
    Atunci e bine, luptam pt aceleasi "idealuri": si noi vrem advertiseri de calitate. Si sunt convins ca am avea cu totii mai mult de castigat daca ar fi advertiserii mai de calitate: noi comisioane mai multe, ei mai multe vanzari, voi mai multa autoritate si respect pt munca depusa Doar ca parca vin cam greu schimbarile astea. De cel putin o luna am vazut rata aia de respingere a comisioanelor de 85%

Si acum putin off-topic: ca tot suntem la capitolul 2parale, am o sugestie pt noua versiune a 2performant, pe care ziceai ca urmeaza s-o lansati. La Add from feed, cand cauti dupa un keyword, faceti in asa fel incat sa intoarca rezultate si care contin anumite caractere, nu neaparat un cuvant exact. De exemplu, daca vreau sa caut "paltoane" sa zicem, daca scriu palton imi intoarce nush ce produse, dar daca scriu palto, nu-mi intoarce nimic, ceea ce mi se pare putin eronat. As vrea sa vad si produsele pentru "palton" si pentru "paltoane" si atunci pot pune "palto" si el sa-mi arate toate produsele care au in nume palto. nu-i mare chestie, un simplu like in Select-ul sql... nu inteleg exact cum ati facut, de ce verificati prezenta keyword-ului exact, insa mi s-ar parea foarte util sa pot cauta si doar o parte din cuvant, ca sa vad si variantele pt singular/plural, masculin/feminin.

Si inca un feature request. Daca se poate, adaugati optiunea sa se poata scurta url-urile cu bit.ly de exemplu, ar fi util pt tracking, pe langa ce ofera 2parale[COLOR="Silver"]

Inca o chestie, daca se poate: sa ii rugati pe advertiseri sa-si updateze mai des feed-urile de produse. Eu nu inteleg ce mare chestie, avand in vedere ca ei au oricum o baza de date cu toate produsele, stocul lor, etc. La un anumit site, nu dau nume, pe site avea cateva zeci de produse, chiar sute, iar in feed doar vreo 20... E diferenta mare zic eu. Pt ei, sa genereze feed-ul cu produsele actuale e ca si cum le-ar afisa pe site. E aceeasi chestie aproape, doar ca in alt format, dar oricum asta il defineste o singura data per item si apoi il are pus intr-o bucla... Mare branza
    Signatura lipsa

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Inca o chestie, daca se poate: sa ii rugati pe advertiseri sa-si updateze mai des feed-urile de produse. Eu nu inteleg ce mare chestie, avand in vedere ca ei au oricum o baza de date cu toate produsele, stocul lor, etc. La un anumit site, nu dau nume, pe site avea cateva zeci de produse, chiar sute, iar in feed doar vreo 20... E diferenta mare zic eu. Pt ei, sa genereze feed-ul cu produsele actuale e ca si cum le-ar afisa pe site. E aceeasi chestie aproape, doar ca in alt format, dar oricum asta il defineste o singura data per item si apoi il are pus intr-o bucla... Mare branza
    Aici te inseli amarnic. Nici un magazin nu ar trebui sa fie atat de idiot (bine, exista suficiente la noi ) incat sa genereze automat feeduri cu duplicat content de pe siteul lor. Deci acele feeduri trebuiesc "preparate" de cineva, acel cineva care de multe ori e cam analfabet si scrie la repezeala dupa cu ai observat in feedurile unor magazine. Intelegi?
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 01:32
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th May 2009, 18:18
  3. Comisioane PayPal. Alimentarea cu cardul
    De Tudi în forumul PayPal
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 00:42
  4. Comisioane banci pentru cecuri Adsense
    De eliviu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 6th November 2007, 08:27