Este fantastic cum cei de la buybooks si ishop parca se intrec in a respinge comisioane. La buybooks, din 8 comisioane, doar 2 au fost aprobate, la restul a fost anulata comanda de catre client. Eu zic sa fim seriosi. Si era vorba si de aceeasi carte. Deci vreo 8 persoane se hotarasc sa cumpere cartea x, si 6 dintre ele isi dau seama deodata ca nu mai vor si se gandesc sa anuleze comanda. Eu zic ca nici cel mai idiot si credul om nu ar putea accepta asemenea povesti.

Buybooks:

Comisioane respinse in Aug 2011 (numar) 51% din comisioanele inregistrate
Media pentru Carti este 12%

Comisioane respinse in Aug 2011 (valoare) 65% din comisioanele inregistrate
Media pentru Carti este 11%

iShop:

Comisioane respinse in Aug 2011 (numar) 42% din comisioanele inregistrate
Media pentru Carti este 12%

Comisioane respinse in Aug 2011 (valoare) 34% din comisioanele inregistrate
Media pentru Carti este 11%

Cum de este posibil asa ceva, cand este vorba doar de niste carti. Aici nu-i ca la rochii sau haine sau alte chestii pe care le-ai putea trimite inapoi ca nu-ti plac. Aici comanzi cartea, primesti cartea si gata. Cum sa respingi atat de multe comisioane? Sincer, ce se intampla este si vina 2parale, degeaba dati voi vina pe advertiseri. Nu advertiserii se auto accepta in 2parale, voi ii acceptati, voi ar trebui sa-i filtrati putin.

Vorba lui lovelife: "2parale trebuie sa aiba grija ca magazinele sa isi respecte contractele, sa respecte afiliatii, sa scoata din sistem sau sa penalizeze acele magazine la care sunt anumite suspiciuni."

Sau vorba lui kidu: "da stiu, dar si voi stati si va uitati detasati cum un magazin are 85% respingere desi media e 10."

Sincer, sunt foarte dezamagit de toata aceasta afiliere. Promovez doar carti si am 117 comisioane platite si aprobate de advertiseri, si 76 comisioane respinse. Asta-i bataie de joc si indiferent cat de bune pluginuri veti scoate pt promovare, este in zadar. Problema nu e la unelte, e la advertiserii inscrisi in 2parale, adveritseri de 2bani.