Salut din nou! Imi lipsesc din conversiile inregistrate la emag de BF intre orele 22 - 23.59 . Puteti face si voi o verificare sa vedeti daca mai are cineva problema asta?
Legat de Flanco? Aveti ceva info? Vad ca a disparut de tot din profitshare.
Salut din nou! Imi lipsesc din conversiile inregistrate la emag de BF intre orele 22 - 23.59 . Puteti face si voi o verificare sa vedeti daca mai are cineva problema asta?
Legat de Flanco? Aveti ceva info? Vad ca a disparut de tot din profitshare.
Din cate observ, pagina afiliatului inca exista si probabil vor reveni zilele astea. Din partea mea pot sa nu mai revina, ca eu am avut in decursul anului niste comisioane la ei care mi-au disparut total din cont si extrasele .csv, nu au fost anulate, ci au disparut pur si simplu.
P.S: Advertiser nou in Profitshare, vonino.ro, care observ ca este doar un site de prezentare. Cica ofera 8% comision cu perioada de 30 zile cookie, dar nu au pe site nici preturi si nici butoane de adaugare in cos. Deci, ce sa vindem?
Oare profitshare pune botul la tot si nu verifica macar siteurile daca chiar sunt magazine sau nu?
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Magazinul vonino.ro are preturile afisate in lei si include buton pentru cumparare - dreapta sus. Vezi print screen http://i.imgur.com/AblDxCr.jpg
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)