Te referi la (vizitatori unici) / (numar de click-uri) ?
Te referi la (vizitatori unici) / (numar de click-uri) ?
Invers. Numarul de clickuri unice / vizitatori unici.
Da, corect...
Sunt multi factori care influenteaza chestia asta. Si la mine difera de la site la site sau de la o zi la alta.
Cele ma slabe rezultate (10-20%) pe site-urile mai generaliste si cele mai bune (50-70%) pe cele de micronisa care targeteaza mai bine dar atrag mai putini vizitatori.
Asta vorbind de click-uri/unici. Nu click-uri unice...
Ultima modificare făcută de Mishu; 19th November 2013 la 14:22.
Mersi. Foarte interesanta rata pe site-urile de micronisa. Eu am atins 50% doar pe la 12 noaptea cand din doi vizitatori, unul a dat click.
Da, interesant, dar ti-am spus, putini vizitatori. Cum ai spus si tu, daca ai 10 vizitatori pe zi si dau click 5 ....
Am vorbit doar din experienta proprie, in alte conditii lucrurile poate stau altfel.
In perioada asta "explodeaza" rata de click...
Cronologic, a doua statistica importanta dupa rata de click e rata e conversie. Degeaba faci de pe un site 200 click-uri pe zi daca nu ai nici o conversie. Tot din experienta proprie![]()
se poate face reclama prin adwords de blackfriday ? sau se poate folosi keywordul blackfriday ?
La eMAG nu se poate.
dar la celelalte ? stii cumva unde gasesc si eu regulamentul sa stiu unde merge adwords si altele ?
Pe profitshare.ro la fiecare advertiser in parte ai termeni si conditii.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)