Am un site pe roviniete si nu am decat o singura comanda de cand am trecut la profitshare 2, o sa trec din nou link-ul pe 2parale.ro astazi sa vad cate conversii se fac si anunt
Daca diferenta este mare inseamna ca cei de la profitshare fac magarii mari, nu pot sa cred ca cei de la emag au rata de conversie atat de slaba
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Acum poate nu, nu ma mai intereseaza nisa (nu mai am la zi datele), dar iti garantez ca au avut foarte mult timp cel mai mic pret. Aveau 10% sau 5%, oricum era cel mai bun pret, pe polite reale, nu fake. Iar ce vindea emag prin afiliere (6%), era pierdere. (10%+6%+costuri cs+expediere+...)
Preturile la rca sunt identice, se obtin prin webservice. Reducerea (%) o da brokerul, dupa cum are strategia. 10% este enorm, iar emag a avut multe luni 10%. Comisionul se scade din pretul politei (identic pe orice site), adica este pierdere pt broker.
Unii vad ca ofera 5% doar la anumiti asiguratori (cei cu % mari, adica aia mai naspa), deci nu se compara cu emagcare oferea la orice asigurator.
Ultima modificare făcută de Tom; 8th July 2013 la 15:12.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)