Uite ca ajungem sa vorbim aceeasi limba, dar cu exceptii esentiale:

1. Ai incalcat regulile de la inceput, cu buna stiinta. Regula asta a fost mereu acolo "Afiliatul nu are voie sa foloseasca materiale promotionale de orice natura (bannere, anunturi text, etc) care nu sunt oficiale, generate de sistemul Profitshare sau aprobate in scris de Furnizor. Ne rezervam dreptul de inchide contul si a anula toate comisioanele celor care folosesc materiale promotionale neaprobate." Pe site-urile tale nu se regaseste nici un material generat in contul tau de afiliat. Totul este facut prin parsare fara acordul nostru.

2. Ai profitat doar de o scapare din regulament pe care am remediat-o, asa cum am spus si mai sus. Faptul ca te bazezi pe astfel de lucruri nu inseamna ca faci si ceva ok sau care aduce valoare cuiva. Esti doar un fel de mercenar care profita pe termen limitat de greselile altora. Poti profita si de o vulnerabilitate a securitatii unei banci si sa furi banii din conturi... inseamna ca e ok doar pentru ca ai putut si nu au pazit mai bine banii?

De ce spun ca ajungem sa vorbim aceeasi limba – concluzia ta este corecta, dar iarasi cu o exceptie esentiala. Nu e vorba ca eMAG sau orice alt magazin nu-si "permite" sa plateasca "promovarea" propusa de tine. Cuvantul potrivit este ca "este absurd" sa si-o doreasca si implicit sa o plateasca. E ca si cum ai sta in parcarea unui mare hypermarket caruia i-ai cere comision din vanzari pentru ca ii duci clientii la usa. De ce ar plati pentru asta? Incearca sa intelegi ca ceea ce vezi tu ca pe un serviciu facut cuiva trebuie sa-l perceapa si celalalt ca pe un beneficiu.

Tie nu trebuie sa-ti explic cele de mai sus pentru ca le stii foarte bine. Am participat in aceasta discutie pentru ca incerci in toate felurile sa-i pacalesti pe ceilalti cum ce faci tu e onorabil Si nu e vorba de persoana ta, ci de practica in sine. Nu e onorabil, e doar ce zici si singur – speculatie extrema a regulamentelor si mers pe principiul ca e permis orice nu e explicit interzis. Iar faptul ca ajungi sa fii dat afara din diverse sisteme (poti sa te lauzi cat vrei, dar pana acum isprava ta cu noi este singura dovada palpabila a "carierei" tale) ar trebui sa puna si altora intrebari, mai mult decat concluziile tale voit superficiale ca esti o victima pentru ca performezi.