Eu mi-am pastrat reclamele in site pe rationamentul ca din moment ce le afiseaza, aproape sigur contorizeaza si click-urile.
Deci dupa ce isi rezolva problema ne vor aparea actualizate si conturile cu banii pe aceasta perioada.
Alte pareri?
Eu mi-am pastrat reclamele in site pe rationamentul ca din moment ce le afiseaza, aproape sigur contorizeaza si click-urile.
Deci dupa ce isi rezolva problema ne vor aparea actualizate si conturile cu banii pe aceasta perioada.
Alte pareri?
si la mine este aceeasi chestie
Aceeasi problema si la mine. Nici un sfert din media ultimelor zile.
m-am uitat in cont din nou ..
si am sesizat ca parca a mai avansat cu o ora.
dar inca nu este nici pe departe la curent cum ar trebui sa fie.
Inside AdSense Team to inside-adsense
show details 1:32 AM (1 hour ago)
Reply
A number of you have informed us that your reports are substantially lower than usual today, or aren't being updated. Our engineers are currently investigating the issue and working to resolve it as quickly as possible. Please be assured that your account data has still been tracked, so this issue will not affect your earnings or payments. Sorry for the inconvenience and thanks for being patient.
Interesant e ca, in perioada asta, mie mi s-a dublat si CTR-ul si si pretul pe click. Adica acum am aceeiasi bani ca ieri, dar cu jumatate afisari.
si la mine la fel
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)