Salutare,
Poate să-mi explice cineva de ce www.clubfiat.ro are PR 1 iar www.nissanforum.ro are PR3 ???
Salutare,
Poate să-mi explice cineva de ce www.clubfiat.ro are PR 1 iar www.nissanforum.ro are PR3 ???
asa vrea Google
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
Nu sunt sigur, pentru ca nu am verificat intocmai vechimea domeniului/site-ului, insa cred ca a trecut doar peste un PR update. Iar daca a avut 1-2 link-uri PR4 sau cateva PR3, pur si simplu i-a copiat PR-ul de la ele. PR site-ului se va cerne la urmatorul PR update in cazul in care inbound link-urile nu sunt de calitate.
Cat despre club fiat intr-adevar e o mica dilema pentru mine, asa cum ma intreb de ce seopedia are doar 3, in timp ce un PR4 sau 5 ar fi relevante. Am impresia ca au fost putin penalizate forumurile in general la PR update-ul trecut.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Singurele link-uri de care a beneficiat sunt cele existente si acum.
Totusi tind sa cred ca clubfiat a fost penalizat kla ultimul update. Ptr. cuvantul fiat pe google romania inainte era pe a 2 pagina. Acuma vad ca s-a dus urat in jos .
caile google`ului sunt foarte ciudate....daca ai noroc prinzi PR mare pe un site gol....it`s a fact
PR: 1 Google I: 34,800 Yahoo: L: 78 LD: 1,449
PR: 3 Google I: 640 Yahoo: L: 17,720 LD: 17,698
Totutsi e o diferenta destul de evidenta la numarul de IBL pe care le are nissan fata de fiat
Sursa: SeoQuake
Pr e doar un nr ce drac va stresati atat nu inteleg ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)