Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 34

Subiect: Sfaturi PFA CAEN 6311 Adsense

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

De ce nu exista cod CAEN pentru asa ceva?

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu stiu cat de inspirata e ideea de a astepta pensia bazata pe veniturile din Adsense

Ai alternativa de a-ti face un cont bancar pe persoana fizica intr-un paradis fiscal, la o banca cu confidentialitate ridicata si atunci nu mai ai batai de cap si nici impozite de platit si nici contabil, acte si timp pierdut.

Toata treaba asta presupune sa ai pasaport (ai nevoie de el cand faci actele) si 490 euro pe care ii platesti firmei ca sa-ti faca contul.

Banii or sa-ti intre in acel cont si poti sa-i scoti la orice bancomat. Nu stiu cat platesti impozit pe veniturile de pe PFA, dar cand vei scoate bani din acel cont, vei plati 1-2% comisionul bancii tale (ceva de genu') + comisionul bancomatului. Nu stiu exact la ce suma se ajunge cu administrarea contului, dar presupun ca pt asta sunt cei 1-2% (in functie de banca).
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Doar ca, atunci cand iti adaugi un cont bancar in Adsense, este mesajul "Please provide a bank account that is set up in Euro currency. In addition, your bank account must be located in Romania."

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Am sa ma interesez maine de alternative si solutii.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Astept de ceva vreme sa primesc informatii de la cineva care si-a facut prin evedex.net

Si de o perioada buna de timp ma gandesc cum o sa fac eu cu adsense si cu 2parale, din 2parale nu scot inca doar ca sa nu le dau la "nemernici" bani, pai cu ce m-au ajutat ei pe mine sa invat afiliere?

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    345
    Putere Rep
    28

Implicit

Salutare, ca tot se discuta despre PFA: De ce cod Caen as avea nevoie pentru continut, realizare site-uri si publicitate online?. De asemenea, ce pregatire este necesara? Eu am un atestat de programator care m-ar putea ajuta. Studiile in constructii nu cred ca ajuta prea mult.
    Daca sunt si angajat nu mai sunt obligat sa platesc pensia, chiar daca contractul de munca este pe jumatate de norma, salariu minim, nu?
    Daca am, spre exemplu, un site de revie-uri, pot pune la cheltuieli absolut tot ceea ce intra in site pe post de review?

Multumesc!
    Ofer servicii de content writing !

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de razva Vezi Post
    Salutare, ca tot se discuta despre PFA: De ce cod Caen as avea nevoie pentru continut, realizare site-uri si publicitate online?. De asemenea, ce pregatire este necesara? Eu am un atestat de programator care m-ar putea ajuta. Studiile in constructii nu cred ca ajuta prea mult.
    Daca sunt si angajat nu mai sunt obligat sa platesc pensia, chiar daca contractul de munca este pe jumatate de norma, salariu minim, nu?
    Daca am, spre exemplu, un site de revie-uri, pot pune la cheltuieli absolut tot ceea ce intra in site pe post de review?

Multumesc!
    Cred ca 6201 este pentru realizare de site-uri, termenul e soft la comanda, dar din ce stiu ar fi categoria potrivita. Atestatul de programator te ajuta. Eu unul am folosit atestatul din liceu de la mate-info si l-au acceptat, cel mai probabil il accepta si pe al tau, 100% afli de la Registrul Comertului

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Multumesc!
    Nu, nu mai esti obligat sa platesti la pensie, insa trebuie sa platesti la sanatate.
    Referitor la ultima intrebare, din ce inteleg eu de la tine, ce intra pe post de review sunt penituri, nu cheltuieli. Dar na, poate am inteles eu gresit ce ai vrut sa spui.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    345
    Putere Rep
    28

Implicit

Ma refeream la produsele pe care le cumpar. Spre exemplu, scriu despre un telefon, o tigaie, un anumit aliment, un produs pentru slabire, etc si le achizitionez pentru a le testa. Pot sa le bag la cheltuieli in conditiile in care imi pot aduce venituri din afiliere?
    Ofer servicii de content writing !

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Ma refeream la produsele pe care le cumpar. Spre exemplu, scriu despre un telefon, o tigaie, un anumit aliment, un produs pentru slabire, etc si le achizitionez pentru a le testa. Pot sa le bag la cheltuieli in conditiile in care imi pot aduce venituri din afiliere?
    Te asigur ca nu. Dar daca spui asta celor care vin in control de la garda, anaf etc, se vor amuza copios!

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi Adsense
    De Yahweh în forumul Adsense
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 6th December 2011, 01:51
  2. Sfaturi filtrare adsense
    De doro în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 2nd August 2008, 22:34
  3. SEO si CAEN
    De Ioan Margineanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 19th May 2007, 17:45
  4. Cod CAEN promovare web
    De zzzttt în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th April 2007, 10:39
  5. Sfaturi Adsense - Castigul variaza ...
    De Cristian Mezei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 9th June 2006, 22:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •