Am căutat topicul toată dimineaţa (în speranţa că există) şi nu l-am găsit. Aşa că îl deschid eu.
Abia ţi-ai pus adsense şi ai constatat că în ciuda faptului că te-ai axat pe o nişă bună, ai vizite multre, CTR mare, content şi vizitatori din SUA (că pentru IP-urile din SUA care dau click pe reclame se zice că advertiserii plătesc mai mult) şi totuşi de fiecare dată când intri în contul tău de adsense îţi bagi unghia în gât pe când constaţi că valoarea medie a unui click e de 1-2 sau maxim 5 cenţi. La mine nu-i chiar aşa, valoarea medie e de 10 cenţi, dar tot mi se pare puţin în comparaţie cu valoarea de la început de drum: înainte aveam circa 4 clickuri pe zi, dar luam cam 50 de cenţi pe click, acum am 20 de clickuri din care îmi ies 2 dolari. Mă oftic.
Soluţia? Să scapi de sărăntocii care trimit reclame la tine pe site şi au pretenţia să te plătească cu 1-2 cenţi pe click. Cum? Adsense filter.
Marea mea întrebare este: cum îţi dai seama că unul plăteşte bine sau prost?
Sfatul 1 (pentru cei care sunt mai neştiutori ca mine): arunci o privire peste siteurile care fac advertising la tine pe site. Şi spre exemplu eu am văzut că aukro.ro/Telefoane îmi umple blocurile, totodată că tâmpiţii fac reclamă unei pagini 404. Concluzia: sunt nişte sărăntoci, care au creat o campanie de advertising de doi bani.. făcută doar ca să fie acolo şi ea.
..sau poate sunt nişte proşti care din neştiinţă plătesc 1 dolar pe click?
Cum ne dăm seama care-s sărăntoci şi care nu?

Răspunde cu citat

.