3rd December 2011, 18:05
0 out of 1 members found this post helpful.
Castigi cam putin pentru numarul de vizitatori unici care-i ai pe zi, trimite pe pm adresa site-ului sa ma uit peste el si poate iti dau ceva ponturi.
Edit: In primul rand pe index muta partea cu reclamele adsense pe partea dreapta, in pagina filmuletului in loc la reclamele care le ai deasupra si dedesuptul videoclipului pune tot 2 bannere patrat mari.
Ultima modificare făcută de PhoeniXman; 3rd December 2011 la 18:20.
3rd December 2011, 18:37
1 out of 2 members found this post helpful.
De curiozitate, ai citit TOS-ul inainte de a te apuca de treaba? Spre exemplu, nu ai voie sa faci publice datele din imaginea de mai sus.
Din cate stiu calitatea vizitatorilor pe astfel de siteuri e destul de slaba, in afara de clipuri youtube mai ai si ceva continut?
3rd December 2011, 23:02

Postat în original de
Yahweh
Da,am citit termenii si conditiile de utilizare.
Am de fapt 2 site-uri,adaugate in setarile contului,mai trebuie sa setez ceva la canale ?
Cat despre descriere in pagina filmuletului,introduc descrierea care se regaseste in la informatiile respectivului clip,cat despre prima pagina ,cred ca titlurile clipurilor ar fi suficiente,am 18 clipuri pe index/pagina.
Iar daca vrei sa castigi cu adevarat, pune o reclama adsense (patrat mare sau mediu) care sa apara pt. cateva secunde inainte de inceperea fiecarui filmulet.
Incearca sa pui filme si de pe alte site-uri gen dailymotion sau yahoo video, ca la google nu-i place sa faci bani pe continutul lui (youtube apartine tot de google, nu ai citit tos-ul de la youtube).
3rd December 2011, 23:08
pune o reclama adsense (patrat mare sau mediu) care sa apara pt. cateva secunde inainte de inceperea fiecarui filmulet.
Google interzice treaba asta, multi au avut la site-urile de jocuri si au primit avertizare de la google apoi au fost banati daca nu au remediat problema.