Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: Sfaturi Adsense

Yahweh este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Post Sfaturi Adsense

Salut,

De curand mi-am creat un site,pentru care am solicitat un cont adsense,solicitarea fiind aprobata.

Dar sunt incepator in acest domeniu,nu stiu mare lucru despre adsense,de aceea am facut acest topic in speranta ca cineva ma va putea ajuta ca cateva sfaturi utile despre configurarea unui cont adsense.

Am un site pe care postez videoclipuri de pe youtube,site-ul are aproximativ 2 luni,ca si contul adsense.Recordul de vizitatori este de 1500 ,dar din pacate a trebuit sa schimb hostul,si am mai pierdut din vizitatori (n-am mai putut salva baza de date),in prezent site-ul este vizitat de putin peste 600 unici/zi.

Cat despre contul adsense pana in prezent ,dupa aproximativ 2 luni de activitate am 37 E ,recordul pentru o singura zi fiind de 7,74 E ,dar in general se inregistreaza undeva intre 0,80E si 1,50 E .

De ce aceasta diferenta intre ziua record si celelalte zile ? cum as putea maximiza profitul de pe adsense ?

Eu fiind in spania,contul adsense este setat pe numele mamei mele,iar metoda de plata este WU ,as avea nevoie si aici de putin sprijin din partea celor care sunt binevoitori sa-mi indrumeze acesti primi pasi in acest domeniu.Eventuale sfaturi suplimentare ar fi binevenite.Va multumesc, sarbatori fericite tuturor !

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Castigi cam putin pentru numarul de vizitatori unici care-i ai pe zi, trimite pe pm adresa site-ului sa ma uit peste el si poate iti dau ceva ponturi.

Edit: In primul rand pe index muta partea cu reclamele adsense pe partea dreapta, in pagina filmuletului in loc la reclamele care le ai deasupra si dedesuptul videoclipului pune tot 2 bannere patrat mari.
    Ultima modificare făcută de PhoeniXman; 3rd December 2011 la 18:20.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Am mutat in partea dreapta reclamele de pe index ,iar in pagina filmuletului daca pun reclame mari patrate in locul acelor bannere as strica prea mult aspectul site-ului,am in partea dreapta a filmuletului o reclama patrat mare.M-ar interesa mai multe detalii despre canalele personalizate de la adsense ,eu nu am niciun canal personalizat,ce ar trebui sa introduc acolo ?

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    44

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

De curiozitate, ai citit TOS-ul inainte de a te apuca de treaba? Spre exemplu, nu ai voie sa faci publice datele din imaginea de mai sus.
    Din cate stiu calitatea vizitatorilor pe astfel de siteuri e destul de slaba, in afara de clipuri youtube mai ai si ceva continut?

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Daca ai doar un singur site nu ai nevoie de canale, doar daca vrei sa vezi cat face fiecare banner in parte.

De curiozitate, ai citit TOS-ul inainte de a te apuca de treaba? Spre exemplu, nu ai voie sa faci publice datele din imaginea de mai sus.
    Din cate stiu calitatea vizitatorilor pe astfel de siteuri e destul de slaba, in afara de clipuri youtube mai ai si ceva continut?
    Dupa cum spune si Andrei, pentru a creste calitatea site-ului ai nevoie si de ceva descriere pe prima pagina si pe pagina filmuletului.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Da,am citit termenii si conditiile de utilizare.

Am de fapt 2 site-uri,adaugate in setarile contului,mai trebuie sa setez ceva la canale ?
    Cat despre descriere in pagina filmuletului,introduc descrierea care se regaseste in la informatiile respectivului clip,cat despre prima pagina ,cred ca titlurile clipurilor ar fi suficiente,am 18 clipuri pe index/pagina.

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Yahweh Vezi Post
    Da,am citit termenii si conditiile de utilizare.

Am de fapt 2 site-uri,adaugate in setarile contului,mai trebuie sa setez ceva la canale ?
    Cat despre descriere in pagina filmuletului,introduc descrierea care se regaseste in la informatiile respectivului clip,cat despre prima pagina ,cred ca titlurile clipurilor ar fi suficiente,am 18 clipuri pe index/pagina.
    Iar daca vrei sa castigi cu adevarat, pune o reclama adsense (patrat mare sau mediu) care sa apara pt. cateva secunde inainte de inceperea fiecarui filmulet.
    Incearca sa pui filme si de pe alte site-uri gen dailymotion sau yahoo video, ca la google nu-i place sa faci bani pe continutul lui (youtube apartine tot de google, nu ai citit tos-ul de la youtube).

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

pune o reclama adsense (patrat mare sau mediu) care sa apara pt. cateva secunde inainte de inceperea fiecarui filmulet.
    Google interzice treaba asta, multi au avut la site-urile de jocuri si au primit avertizare de la google apoi au fost banati daca nu au remediat problema.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Pentru nisa pe care e site-ul eu zic ca ai castiguri destul de decente. Un site cu videoclipuri de pe youtube nu va face niciodata mai mult decat un site cu articole de calitate, pe o nisa bine platita. eCPM de 0.85 euro e enorm pentru un site de genul tau, ceva fair ar fi fost 0.30-0.40, cam atat e ecpm-ul la entertainment. Diferentele intre zile sunt normale, eu zic ca google merge pe compensare.. azi ai o zi super, apoi urmeaza altele mai naspa, intr-un final media/zi e cam aceeasi.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok,am inteles cum sta treaba cu plata pe nisa site-ului meu.Nu vreau sa fac nimic din ceea ce interzic cei de la adsense,pentru ca nu vreau sa ma trezesc cu contul banat.

Este posibil sa imi inchida contul doar pentru ca postez clipuri de pe youtube pe site-ul meu pe care am adsense?
    Eu nu cred pentru ca atunci cand am solicitat cont adsense site-ul era exact in aceeasi formula in care este si in prezent.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi adsense/website/domeniu
    De Mugurel în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 2nd June 2011, 15:00
  2. Sfaturi SEO
    De crissuca în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 29th January 2009, 19:12
  3. Sfaturi: ce sa-i mai fac?
    De thefan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 11th November 2008, 23:29
  4. Sfaturi filtrare adsense
    De doro în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 2nd August 2008, 22:34
  5. Sfaturi Adsense - Castigul variaza ...
    De Cristian Mezei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 9th June 2006, 22:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •