La fel si eu, am deja 3 negative de la threadu asta, se pare ca pe aici daca intri putin in polemica, iei negative, nu e o problema, sunt obisnuit atat cu plus cat si minus
Am observat si eu alta chestie de bun simt, acum 4 luni am luat ban pe un url de flash games pe motiv ca aveam reclama sub joc, mai nou vad ca unii iar au pus reclama imediat sub joc, deci e o debandada totala, fiecare risca, la unii le merge, altii o incurca.
...corectez, am deja 4 negative de la threadul asta.
Am primit pin-ul si am activat contul,pana sa obtin codul adsense ,in urma cu cateva luni nu dadeam prea mare importanta siteului,practic luam videoclipuri de pe site-uri xxx si le postam la mine,iar din plictiseala am zis,ia sa incerc sa obtin adsense,si am obtinut,am sters clipurile xxx din site dar mi-au mai scapat cateva si am primit mesaj de la adsense sa scot acele clipuri,bineinteles ca m-am conformat si am refacut toata baza de date de la "0" .
De ce spun toate aceste ? pentru ca atunci cand am primit acel mesaj de la adsense site-ul meu era in exact forma care era si inainte sa deschid acest topic,pentru cei care nu stiu,atunci,spre deosebire de actualul site,sub player si deasupra playerului aveam bannere 468x15 si nu 728x90 ,si totusi atunci nu mi-au zis nimic.
Mi se pare putin ciudat faptul ca adsense te baneaza atunci cand pui reclama ,in cazul meu,sub player ,iar atunci cand pui reclama,in cazul tau,inainte de inceperea clipului ,nu te baneaza,a mai avut cineva astfel de probleme ? in tcu nu am vazut o astfel de specificare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)