Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 23 din 23

Subiect: Sfaturi Adsense

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de dary5ro Vezi Post
    Ala e un post scris in otc. 2010, poti pune linistit reclama inainte de filmulet sau joc, nu-ti face nimeni nimic.
    Iti spun si tie daca tie ti-e teama pentru ca nu te pricepi nu sfatui si pe altii sa procedeze ca tine.
    O zici de parca 2010 ar fi fost acum 5 ani
    Sunt constient ca multe site-uri folosesc aceasta tehnica dar mie personal mi se pare o regula de bun simt. Nu vreau sa intru in polemica, deja vad ca am luat vreo doua negative la posturile din thread-ul asta.

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

La fel si eu, am deja 3 negative de la threadu asta, se pare ca pe aici daca intri putin in polemica, iei negative, nu e o problema, sunt obisnuit atat cu plus cat si minus
    Am observat si eu alta chestie de bun simt, acum 4 luni am luat ban pe un url de flash games pe motiv ca aveam reclama sub joc, mai nou vad ca unii iar au pus reclama imediat sub joc, deci e o debandada totala, fiecare risca, la unii le merge, altii o incurca.

...corectez, am deja 4 negative de la threadul asta.

Yahweh este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Am primit pin-ul si am activat contul,pana sa obtin codul adsense ,in urma cu cateva luni nu dadeam prea mare importanta siteului,practic luam videoclipuri de pe site-uri xxx si le postam la mine,iar din plictiseala am zis,ia sa incerc sa obtin adsense,si am obtinut,am sters clipurile xxx din site dar mi-au mai scapat cateva si am primit mesaj de la adsense sa scot acele clipuri,bineinteles ca m-am conformat si am refacut toata baza de date de la "0" .

De ce spun toate aceste ? pentru ca atunci cand am primit acel mesaj de la adsense site-ul meu era in exact forma care era si inainte sa deschid acest topic,pentru cei care nu stiu,atunci,spre deosebire de actualul site,sub player si deasupra playerului aveam bannere 468x15 si nu 728x90 ,si totusi atunci nu mi-au zis nimic.

Mi se pare putin ciudat faptul ca adsense te baneaza atunci cand pui reclama ,in cazul meu,sub player ,iar atunci cand pui reclama,in cazul tau,inainte de inceperea clipului ,nu te baneaza,a mai avut cineva astfel de probleme ? in tcu nu am vazut o astfel de specificare.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi adsense/website/domeniu
    De Mugurel în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 2nd June 2011, 15:00
  2. Sfaturi SEO
    De crissuca în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 29th January 2009, 19:12
  3. Sfaturi: ce sa-i mai fac?
    De thefan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 11th November 2008, 23:29
  4. Sfaturi filtrare adsense
    De doro în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 2nd August 2008, 22:34
  5. Sfaturi Adsense - Castigul variaza ...
    De Cristian Mezei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 9th June 2006, 22:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •