Stiti cumva care este clasa CAEN pentru serviciul de promovare web.
![]()
Stiti cumva care este clasa CAEN pentru serviciul de promovare web.
![]()
Nu cred ca este specificat chiar promovare web. Probabil este comert cu amanuntul neefectuat in magazine specializate... ?
vezi ce poti alege de aici ....trimite-mi un PM cu o adresa de mail..si iti trimit tot codul CAEN sa vezi ce se potriveste pt activitatea dorita ....
72 Informatică şi activităţi conexe
721 Consultanţă în domeniul echipamentelor de calcul (hardware), exclusiv consultanţă şi furnizare de programe
7210 Consultanţă în domeniul echipamentelor de calcul (hardware)
722 Consultanţă şi furnizare de programe informatice (software)
7221 Editare de programe
7222 Consultanţă şi furnizare de alte produse software
723 Prelucrarea informatică a datelor
7230 Prelucrarea informatică a datelor
724 Activităţi legate de băncile de date
7240 Activităţi legate de bazele de date
725 întreţinerea şi repararea maşinilor de birou, de contabilizat şi a calculatoarelor
7250 întreţinerea şi repararea maşinilor de birou, de contabilizat şi a calculatoarelor
726 Alte activităţi legate de informatică
7260 Alte activităţi legate de informatică
73 Cercetare-dezvoltare
731 Cercetare-dezvoltare în ştiinţe fizice şi naturale
7310 Cercetare-dezvoltare în ştiinţe fizice şi naturale
732 Cercetare-dezvoltare în ştiinţe sociale şi umaniste
7320 Cercetare-dezvoltare în ştiinţe sociale şi umaniste
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
cred ca asta se potriveste:
cod CAEN 7440 - Publicitate
Aceasta clasa include:
- activitatea agentiilor de publicitate care se ocupa cu vanzarea sau inchirierea mijloacelor pentru reclama si de planificarea, crearea si amplasarea reclamelor, precum si de alte servicii din domeniul reclamei (distribuirea sau livrarea materialelor publicitare sau a mostrelor, furnizarea de spatii pentru publicitate prin media etc.).
La publicitate ma gandesc si eu, dar nu sunt sigur pentru ca nu se specifica foarte clar.
Credeam ca are cineva dintre voi o firma care are autorizat acest obiect de activitate si poate sa-mi dea un raspuns concret.
Eu cred ca e: 7260 Alte activităţi legate de informatică
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)